GearBest Mobile Best Ever Summer Vacation – pregršt raznih akcija!

Fotografija članka: GearBest Mobile Best Ever Summer Vacation – pregršt raznih akcija!

Nije tajna, ljeto se bliži, vrijeme kada ipak manje radimo a više se zabavljamo. Još kada bismo mogli neke sitnice i povoljnije kupiti po sniženim cijenama… može, može, pronašli smo nešto zgodno.

Oglas

Na webshopu smo pronašli novu akcijsku stranicu koja se pojavila prije nekoliko sati, a na kojoj ima ogromno brdo akcijskih prodaja, za svakoga ponešto. Koliko vidimo ponuda je vrlo bogata, a sve su to smjestili na posebnu akcijsku stranicu koju su nazvali , iliti priča o ljetu, odmoru, smartfonima, kamerama, tehnologiji… tako nešto… :)

Na samom početku akcijske stranice nalazi se nešto što je povezano uz mobilne uređaje koje svi jako volite, a koliko vidimo postoje i neki besplatni pokloni, a za kupovinu preko mobilnih uređaja odnosno preko njihove Android aplikacije dobit ćete dodatni popust od 5%. Neke od besplatnih poklona možete vidjeti na slici niže, ima zgodnih sitnica :)

Velike akcije će se događati od 14-16. lipnja, to je onaj dio s narančastim okvirom, a čini nam se kako su cijene vrlo, vrlo zanimljivo. U ponudi imate razne proizvode, vjerujemo kako se isplati pogledati detaljnije što se sve nalazi na . Stalno se pojavljuju neke akcije, pa je zgodno povremeno posjetiti stranicu i pogledati što je trenutno u ponudi.

Zgodan je i onaj plavičasti dio koji su nazvali Intel Brand War, a u kojem se nalaze uglavnom tableti i prijenosna računala s Intelovim procesorima. Od nekih poznatijih imena koje možemo vidjeti tu su Xiaomi Mi Pad 2, Chuwi HiBook 2-u-1, Cube i9 Windows 10 Ultrabook, Onda V919 i još puno toga.

Posebno nam se sviđa dio koji su nazvali Category Deals, a u kojem su akcijsku ponudu složili po kategorijama proizvoda – smartfoni i dodatna oprema, tablet PC, računala i mreža, potrošačka elektronika, igračke i hobi, kuća i vrt, električni alati, sport, automobili, LED rasvjeta, pametni satovi i nakit, te odjeća. Ovdje definitivno možemo reći kako se može pronaći za svakoga ponešto.

Nema više smisla duljiti o ovome, preporučujemo da posjetite , pregledate ponudu, vjerujemo kako se može pronaći za svakoga ponešto, i po ponudi i po cijenama. Uživajte u istraživanju i kupovini… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.