GearBest Lightning Flash Sale – nova zanimljiva akcijska prodaja

Fotografija članka: GearBest Lightning Flash Sale – nova zanimljiva akcijska prodaja

Na svima vam dobro znanom GearBest webshopu pojavila se nova akcijska stranica na kojoj možete pronaći vrlo poznate brendove po sniženim cijenama. Akcija traje u dva dijela, od 10-15. svibnja, te od 15-22. svibnja.

Oglas

U prvom periodu od 10-15. svibnja na akcijskoj prodaji su ponuđeni proizvodi svima vam dobro poznatih brendova kao što su globalno popularni Xiaomi, sve popularniji Vernee, ali i odlični Anet 3D Printeri, kao i KZ Pure Audio oprema. Sve ćete to pronaći na .

Posjetili smo stranicu i na njoj se već na vrhu nalaze modeli kao što su Xiaomi Redmi Note 4, novi Mi 6, kao i originalna Xiaomi Mijia digitalna stylus olovka. Drugi popularni brend koji je na akciji je Vernee, mnoge smo njihove modele testirali i vrlo su zanimljivi. Na akcijskoj su prodaji Vernee Apollo, Apollo X i Thor.

Ako volite 3D pisače, tada će vam se svidjeti brend Anet koji ozbiljno kroči na tom području i prepoznati su kao globalni brend. Modeli koji su ponuđeni su Anet A8 stolni 3D pisač, Anet A2 Plus i drugi. Još je jedan brend na akcijskoj prodaji, a to je KZ Pure Audio, a koji ima odlične slušalice za vaš svakodnevni mobilni život. Vidimo modele KZ ZST Wired, KZ ZST Dynamic i KZ ZS3 slušalice.

Kod svih ovih brendova imate i link “Grab It Now” a koji vas vodi na još širi izbor svakog od brendova. Sve to možete vidjeti na .

Druga akcijska prodaja kreće odmah nakon ove, od 15-22. svibnja. U tom vas tjednu očekuju poznata imena kao što su iLife robotski čistači koji će obaviti čišćenje podova koje baš nitko ne voli. Drugi brend je Mecool, vrlo poznato ime na području Android TV Box uređaja, a pronaći ćete pregršt modela ove kompanije.

Teclast je kompanija koja se odlično profilirala na tržištu tableta, a sad su otišli i korak dalje sa svojim hibridima između tableta i laptopa, te 2-u-1 uređajima, tako da ćete pronaći modele kao što su teclast X80 Pro, Tbook 16 Power, Tbook 10 S i mnogi drugi. I za kraj ćemo spomenuti Elephone, poznati proizvođač pametnih telefona i akcijskih kamera, i oni imaju svoje uređaje na akcijskoj prodaji, kao što su Elephone S7, S7 Mini ili Elephone EleCam Exploerer Elite, kao i mnogi drugi.

Sve se ove akcijske prodaje također nalaze na istoj akcijskoj stranici na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.