GearBest Black Friday donosi kupone, popuste i niske cijene

Fotografija članka: GearBest Black Friday donosi kupone, popuste i niske cijene

Približava se vrijeme godine kada najviše trošimo. Nije teško zaključiti kako će se u narednim tjednima pojaviti pregršt akcijskih rasprodaja koje će mamiti kupce. Jedna od zanimljivih svakako je i GearBest Black Friday.

Oglas

Akcijska rasprodaja počinje ubrzo, točnije 24. ovog mjeseca, a na posebnoj akcijskoj stranici očekuje vas puno toga. Prvi vaš odabir su uvijek popularni kuponi za popust, koje možete iskoristiti od 25-29. ovog mjeseca, a kako do njih možete pronaći na istoj .

Na samom vrhu stranice smo pronašli neke od trenutno najpopularnijih uređaja kao što su odlični Vernee Mars koji smo nedavno imali prilike i , kao i Ulefone Metal koji smo također tako da imate informacije iz prve ruke.

Nemamo potrebe puno trošiti riječi oko samog opisa i zamarati vas s detaljima kada to i sami možete vidjeti na akcijskoj stranici.

Slijedi kategorija simpatičnog naziva u kojoj vam GearBest predlaže proizvode koji bi vam mogli biti zanimljivi za kupovinu. Slijedi najopširnija rubrika u kojoj su uređaji posloženi po kategorijama kao što su – smartfoni, tableti, potrošačka elektronika, računala, dodatna oprema i još 15-ak drugih kategorija.

I slijedeća je kategorija odlična, nudi bogatu paletu proizvoda sortiranih po brendovima kao što su Xiaomi, Oukitel, Elephone, Vernee, Ulefone, Asus, UMi i mnogi drugi. Definitivno se isplati posjetiti , svakako pogledajte čega sve ima, bar vas to ništa ne košta :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.