GearBest 11.11 Sales Storm je počeo – akcijska prodaja već 0,99$

Fotografija članka: GearBest 11.11 Sales Storm je počeo – akcijska prodaja već 0,99$

Ako redovito pratite naš portal, tada se vjerojatno sjećate kako smo prije nekoliko dana najavili zanimljivu akcijsku prodaju. Priča je počela, traje do 14. studenog, a saznali smo i neke nove zanimljive sitnice. Napomena – u nastavku ćete pronaći ne jednu nego čak 3 akcijske stranice!

Oglas

Sigurno se sjećate kako smo kako se akcijska stranica nalazi na , rekli smo kako je ponuda zaista bogata, a proizvodi na akciji se prodaju po cijeni već od 0,99$.

Akcijska je prodaja podijeljena na više kategorija kao što su Flash Sale (brza rasprodaja), Cool Phones (zanimljivi smartfoni), Future Tech (tableti, laptopi, akcijske kamere, slušalice), Intel Inside (tableti i laptopi na Intel procesorima), Toys & Hobbies leteći dronovi i druge igračke), Smart Life (3D pisači, čistači roboti,…), Fashion Trend (odjeća, satovi,…)i još ponešto.

Sve naravno na istom linku – .

To smo do sada znali, a sada i nešto novo, vrlo korisno što vam može dodatno skinuti cijene. Naime, radi se o dvije dodatne akcijske stranice. Prvu su nazvali , a na njoj možete “ugrabiti” razne poklone, a glavna nagrada je Xiaomi Mi5. Isplati se poigrati i zabaviti.

Pravila za osvajanje kupona su vrlo jednostavna, pa vam preporučujemo da posjetite ovu , gdje ćete pronaći i poklone koje možete osvojiti. Isto tako, i na toj ćete stranici pronaći razne proizvode po sniženim cijenama – ponuda je bogata i zanimljiva, preporučujemo pogledati ponudu.

I to nije sve. Treća akcijska stranica je u stvari stranica s brdo kupona – . Kuponi su podijeljeni na nekoliko kategorija – Panic Buying, Brand Coupons i Category Coupons. Svakako se ovo isplati malo proučiti jer ovi kuponi za popust vam mogu osjetno skinuti cijenu pojedinih proizvoda, koliko vidimo i do 20%.

Koliko vidimo, kupona je još puno na raspolaganju, pa ubodite svoj na ovoj .

Ponovimo zadaću – tri su akcijske strance u igri:


Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.