GDi Gisdata i Mobile Arts zajednički nude lokacijska rješenja i usluge

Fotografija članka: GDi Gisdata i Mobile Arts zajednički nude lokacijska rješenja i usluge

GDi Gisdata i Mobile Arts zajednički nude lokacijska rješenja i usluge

GDi Gisdata, jedna od vodećih specijaliziranih tehnoloških tvrtki u regiji te najveća tvrtka za geoinformatiku na području srednje i jugoistočne Europe, najavljuje potpisivanje ugovora sa švedskom tvrtkom Mobile Arts te zajednički nastup na ovogodišnjem Mobile World kongresu u Barceloni. GDi Gisdata i Mobile Arts svojim će postojećim i budućim klijentima nuditi optimalne proizvode iz zajedničke ponude rješenja za globalne mobilne operatore. Time će uz veću vrijednost za krajnje korisnike ujedno stvoriti priliku i za vlastito povećanje prihoda u segmentu ponude lokacijskih proizvoda i usluga.

Uz platformu za pružanje lokacijskih usluga (Location Based Services Engine – LBSE) GDi Gisdata nudi čitav spektar već gotovih aplikacija, kao i mogućnost njihove izrade i prilagodbe u ovisnosti o specifičnim potrebama. GDi Gisdata LBSE platforma omogućuje mobilnim operatorima da znatno jednostavnije izrade, pokrenu i upravljaju vlastitom ponudom lokacijskih usluga. Redovite nadogradnje sustava operatorima osiguravaju mogućnosti daljnjeg poboljšanja usluga i ponudu rješenja koja su posebno prilagođena za svaku pojedinu kategoriju korisnika. Mobile Arts u svojoj ponudi uključuje skup proizvoda pod nazivom Mobile Location Centre (MLC) koji mobilnim operatorima i autoriziranim pružateljima usluga omogućuje utvrđivanje geografske lokacije mobilnih uređaja.

„LBSE platforma i prateći izbor fleksibilnih aplikacija koje za poslovne korisnike i potrošački segment nudi GDi Gisdata našim će klijentima omogućiti uspostavu optimalne ravnoteže aplikacija i proizvoda za svaki pojedini tržišni segment“, napomenuo je Anders Olin, direktor tvrtke Mobile Arts. Ističući prednosti suradnje sa švedskom tvrtkom, predsjednik Uprave Gisdata Grupe Boran Lončarić osvrnuo se na ponudu rješenja partnera: „Pouzdanost Mobile Location proizvoda jamči da ćemo korištenjem navedenog rješenja biti u mogućnosti zadovoljiti potrebe i naših najzahtjevnijih aplikacija.“

Tijekom ovogodišnjeg Mobile World kongresa u Barceloni – od 15. do 18. veljače – GDi Gisdata i Mobile Arts će uživo prikazati rad LBSE.people, LBSE.hunt, LBSE.Game i LBSE.info usluga utemeljenih na MLC GPS lokacijskoj tehnologiji. Demonstracija će se moći vidjeti u sklopu štanda tvrtke Mobile Arts koji će se nalaziti u švedskom paviljonu u dvorani 2.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.