Gastro.hr – novi Internet portal za kulturu prehrane

Racunalo.com foto

Gastro.hr je novi portal na hrvatskom jeziku namijenjen pružanju informacija o različitim aspektima naše svakodnevne prehrane. Govorimo o nutritivnim, ekonomskim, sociološkim, religijskim, medicinskim i antropološkim aspektima uzimanja hrane. Pritom će vam predložiti jela iz bogate baze recepata.
Nakon uspjeha specijaliziranog portala za nutricionizam , sada se kroz svoj novi projekt tvrtka Vitaminoteka okreće drugom aspektu prehrane koji je namijenjen širem krugu korisnika. Pružit će vam relevantne informacije i vijesti iz prehrambenog i gospodarskog sektora, najnovije znanstvene spoznaje, recentna dostignuća u prehrambenoj industriji i gastronomske trendove. Bilo da je riječ o kućanici, vlasniku restorana, “kuharu-amateru”, profesionalnom ili elitnom kuharu, profesionalcu iz prehrambene industrije ili običnom korisniku, na portalu Gastro.hr  svi će oni moći pronaći korisne informacije i nadahnuće za obogaćivanje vlastitog odnosa prema hrani i piću.
Web:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.