Gasi se Copy – kako prenijeti datoteke u oblaku?

Fotografija članka: Gasi se Copy – kako prenijeti datoteke u oblaku?

Jedan cloud manje

Oglas

Mnogi od nas žive u oblacima. Ne mislimo ovaj put na sanjare, već na one koji sve svoje stvari spremaju na cloud usluge. Jedna od alternativi za one koji ne žele dati svoje datoteke Microsoftu, Googleu i sličnima je bio upravo Copy.

“Bio je…”, upravo tako jer se Copy gasi. Kompanija Barracuda je najavila da od 1. svibnja 2016. godine Copy više neće biti dostupan korisnicima. Iako je imao skoro milijun preuzimanja, za cloud pojmove to nije bilo dovoljno. U usporedbi s 50 000 000 preuzimanja koliko ima OneDrive, ovo su brojčice.

Ako ste spadali u one korisnike koji su promocijama ostvarili i preko 50ak gigabajta prostora na Copyu, morat ćete u roku od dva mjeseca naći neko drugo rješenje.

Za one koji se žele jednostavno prebaciti na neki od poznatih usluga, dostupan je . Usluga za migraciju datoteka, izvrstan je izbor za sve one koji su u jednom trenutku odlučili promijeniti svoj oblak. Mover radi na prilično jednostavan način – ulogirate se svojim podacima i odredite koji je oblak odredišni, a koji je izvorišni. Jedini nedostatak koji imam za Mover je nemogućnost korištenja Mege na njemu. Najveće besplatno online spremište nije podržano od strane Movera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.