Gartner: Veeam među liderima u Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software

Fotografija članka: Gartner: Veeam među liderima u Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software

Veeam® Software, inovativni pružatelj rješenja za stalnu dostupnost (Availability for the Always-On Enterprise™), objavio je da je analitička kuća Gartner pozicionirala Veeam među tržišne lidere u svom izvještaju o poslovnim softverima za sigurnosne kopije ‘2016 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software’.

Oglas

Veeam je ostvario 24-postotni rast očekivanih prihoda za prvi kvartal 2016. godine u odnosu na godinu dana ranije, što potvrđuje da tvrtke uistinu trebaju kontinuitet u poslovanju. Sa 75 posto više očekivanih prihoda od velikih korisnika, u odnosu na isto razdoblje prije godinu dana, Veeamov uspjeh u prvom kvartalu 2016. pokazuje da tvrtke prihvaćaju Veeamov inovativni pristup s rješenjima za stalnu dostupnost koja omogućavaju ugovore o razini kvalitete pružanja usluge (SLA-ove) za ciljanu točku i vrijeme oporavka (RTPOTM) s manje od 15 minuta za sve aplikacije i podatke.

Najnoviji izvještaj “Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software” za 2016. godinu poboljšana je verzija izvještaja “Magic Quadrant for Enterprise Backup Software and Integrated Appliances” iz lipnja prošle godine.

Gartner je preimenovao izvještaj i unaprijedio kriterije jer su korisnici tražili da se u analizama usmjere na softvere za backup i oporavak koji štite procese u podatkovnim centrima s kojima upravljaju zaposlenici u velikim tvrtkama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.