Garminove narukvice će znati i koji sport trenirate

Fotografija članka: Garminove narukvice će znati i koji sport trenirate

Nove pametne sportske narukvice iz Garmina donose svjež dizajn

Oglas

Garmin je predstavio nove modele svojih narukvica: Vivoactive HR i Vivofit 3. Novi dizajn i nove mogućnosti su prve stvari koje uočavamo.

Vivoctive HR se ističe mjeračem pulsa pa mjerač oko prsa neće biti potreban ako se opskrbite tim modelom. Za Vivoactive HR moramo istaknuti da nam se novi dizajn itekako sviđa (sudeći prema slikama op.a.) jer sada izgleda puno elegantnije i lakše od dosadašnjeg robusnog Vivoactive modela.

Vivoactive HR ima Chroma zaslon koji omogućuje sjajnu vidljivost i na najjačem suncu. Tim zaslonom je moguće koristiti narukvicu i do osam dana u načinu mjerenja aktivnosti. Uključite li GPS, ta brojka pada na 13 sati što je i dalje znatna autonomija.

Move IQ je tehnologija koja dolazi i u Vivoactiveu i u Vivofitu 3. Pomoću Move IQ tehnologije, Garminove će narukvice automatski prepoznati da li trčite, plivate, hodate ili radite neku eliptičnu aktivnost. Ono što je uvijek odlikovalo Garmin je i automatsko prepoznavanje početka kretanja što je i ovdje prisutno.

Budući da napokon vidimo i HR (Heart Rate) opcije, Connect IQ će biti opskrbljen i novim informacijama o pulsu, tj. kako treba koristiti isti u aktivnostima i slično.

Vivofit 3 nema nove stvari u sebi izuzev boljeg softvera za mjerenje aktivnosti, jače svjetline zaslona u otežanim uvjetima te već spomenutog Move IQ-a. I baš kada smo htjeli reći da nas je to (neugodno) iznenadilo, Garmin je pokazao cijenu Vivofit 3 narukvice: cijena će biti samo 100$, što je 23% manja cijena u odnosu na Vivofit 2. Nice :)

garminove narukvice će prepoznati sport koji trenirate_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.