Garmin Viago – aplikacija za navigaciju namijenjena iOS i Android smartfonima

Fotografija članka: Garmin Viago – aplikacija za navigaciju namijenjena iOS i Android smartfonima

Koristite li svoj Android ili iOS smartfon kao GPS navigator, upravo ste dobili još jednu dodatnu mogućnost uz Google Maps, ili Sygic, primjenom Garmin Viago navigacijske aplikacije.

Oglas

Garmin Viago je pojednostavljen GPS navigator koji uključuje glasovne upute na 25 jezika, obavijesti o prebrzoj vožnji, informacije o prometu tijekom putovanja, 2D i 3D prikaz karata, planiranje putovanja, računanje vremena dolaska na odredište itd. Karte se mogu unaprijed preuzeti tako da ne trošite podatkovni promet u vožnji  već samo za navođenje. Poseban download manager omogućuje instalaciju karata pojedinih regija koje su vam potrebne u određenom trenutku: Europa, Sjeverna Amerika, Latinska Amerika, Australija, Novi Zeland, Bliski istok i Rusija. Sve karte se stalno ažuriraju i pune novim informacijama.

Do 13. srpnja Garmin Viago za iOS i Android može se kupiti po cijeni od 0,99 €, a nakon toga 2 €. Također u tom razdoblju dobivate 50 % popusta na sve dodatne funkcije poput turističkih  informacija o gradovima u 3D-u, detalje javnog prijevoza, pješačku navigaciju, a koje koštaju od 4,99 -19,99 eura. To znači da bi vas kupnja punog paketa koštala  25 €. Više detalj možete dobiti ,  a kupiti aplikaciju za iOS na  ili za Android na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.