Garmin Vector 2 – do snage uz Garminov mjerač snage

Fotografija članka: Garmin Vector 2 – do snage uz Garminov mjerač snage

Dugo očekivani mjerač snage, Garmin Vector 2, od sada je dostupan i na našem tržištu. Visoko precizan mjerač snage temeljen je na okretaju pedala.

Oglas

Vector je najlakši do sada mjerač snage na tržištu, osmišljen za brzo postavljanje, premještanje s jednog na drugi bicikl. Uz samo nekoliko minuta potrebnih za postavljanje, Vector pruža točne i pouzdane podatke snage i na jedinstven način mjeri i prikazuje snagu lijeve i desne noge na ANT+™ kompatibilnom uređaju.

Brzo i jednostavno: Za mnoge entuzijaste u biciklizmu, nabavka mjerača snage je stresni i potencijalno složeni postupak, koji često uključuje zamjenu postojećih komponenti na biciklu. Vector pojednostavljuje odlučivanje i taj postupak. Biciklisti od sada mogu sami kupiti i postaviti Vector-mjerač snage u nekoliko minuta. S ugrađenim mjerenjem kadence, što znači da nema više uparivanja vanjskog senzora, uz prethodnu napravljenu kalibraciju, Vector je proizvod koji će vas oduševiti.

Jednostavan za postavljanje, Vector možete lako prebaciti s bicikla na bicikl ili ponijeti na odmor kako biste ga montirali na drugi bicikl.

Vectorove lagane i izdržljive pedale, izrađene od karbon fiber materijala, kompatibilne su s LOOK Keo blokejima, a njegovi ANT+ bežični pedalpod odašiljači odgovarajući su za većinu prijenosnih pogona. Zahvaljujući bežičnoj ANT+ tehnologiji, softver Vectora je moguće jednostavno nadograditi.

Tehnika iza snage: Vektor radi mjerenjem uobičajenog otklona osovine pedale dok pedalirate. Uspoređivanjem izmjerenog otklona s tvornički kalibriranim otklonom uslijed poznatog opterećenja, vektor može odrediti koliki otpor primjenjujete na pedalu. Uz mjerenja snage, mjerenja kadence putem ugrađenog akcelerometra i vremena, Vector može točno izračunati wate. Senzori snage su trajno i sigurno učvršćeni na osovinu pedale, jednu od najrobusnijih dijelova bicikla.

Ponesite Edge na natjecanje: Za korisnike koji već koriste Edge 800/810 ili Edge 500/510, uporabom Vectora unaprijedit će svoj trening. Ne samo da će Edge prikazati ukupnu snagu, snagu lijeve i desne noge i kadencu, već i mjerenja snage u realnom vremenu preuzeta s besplatnog online softvera TrainingPeaks™: Normalizirana snaga (Normalized Power – NP™), Čimbenik trajanja napora (Intensity Factor  – IF™) i Ukupna izdržljivost (Training Stress Score – TSS™). Edge 800 dodaje stranicu novi intervalni sažetak za proširivanje trening iskustva temeljenog na snazi.
Upotpunite namjenu: Za analizu poslije vožnje, karte, kreiranje rute i vježbe, te detaljno mjerenje snage koristite online alat Garmin Connect™. S više od 1 bilijun učitanih kilometra, nikada vam neće nedostajati rute za istraživanje.  Na Garmin Connect-u, biciklisti mogu pregledavati vježbe drugih korisnika i učitati ih izravno na druge kompatibilne Garmin fitness uređaje. Imati svu biciklističku elektroniku i mogućnost analize od jednog proizvođača znači povjerenje u opremu, korisničko iskustvo i podršku.

S nestrpljenjem smo čekali trenutak kada ćete vidjeti i iskušati kako radi ovaj proizvod. Od kupnje do postavljanja u jednoj minuti do pružanja točnih i pouzdanih podataka izmjerene snage kako jedne tako i obiju noga, Vector je postao jedan od najpoželjnijih rješenja u  biciklizmu. Ovo je bogatstvo podataka i mogućnosti koje dolaze iz kombinacije mjesta mjerenja – pedala – i dizajna Vector senzora.

– Dan Bartel, Garminov potpredsjednik globalne prodaje

Maloprodajna cijena za standard iznosi 9.250 kuna, a možete ga pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.