Garmin Varia Vision – zaslon za prikaz informacija u vidnom polju

Fotografija članka: Garmin Varia Vision – zaslon za prikaz informacija u vidnom polju

Garmin Varia Vision je iznimno lagan uređaj koji pruža izuzetne mogućnosti kao što je pregled statističkih podataka o vožnji bicikla bez skretanja pogleda s ceste.

Oglas

Uređaj se jednostavno pričvršćuje na bilo koju stranu vaših omiljenih sunčanih naočala i prikazuje podatke o vožnji u vašem vidnom polju, a prikazuje podatke o performansama, upute i još mnogo toga s kompatibilnih Edge® biciklističkih uređaja. Također se uparuje Varia stražnjim radarom kako bi vas obavijestio o vozilima koja vam se približavaju s leđa, daje upozorenja vibracijom za glavne parametre o performansama, smjeru, radaru i pozivima/porukama. Spomenimo i kako praktičan dodirni zaslon omogućuje jednostavan prijelaz s jednog zaslona s podacima na drugi, čak i kad nosite rukavice.

Prvi Garmin zaslon za prikaz informacija u vidnom polju, , prikazuje informacije o stanju na cesti ondje gdje su vam potrebne – u vašem vidnom polju. Iznimno lagan uređaj koji se može pričvrstiti na bilo koju stranu sunčanih naočala prenosi podatke izravno s kompatibilnog uređaja. Sada možete ostati fokusirani dok pokušavate dostići svoje ciljeve u treningu, pronaći sljedeće skretanje ili primijetiti vozila koja vam se približavaju s leđa.

Pogledajte što vas čeka naprijed… ili odostraga

Garmin Varia Vision prikazuje do 4 glavna polja s podacima uz jasne grafičke prikaze u raznim bojama u svakom trenutku. To vam omogućuje da pregledate podatke kao što su puls, snaga i brzina, a da pritom zadržite pogled na cesti kako biste uočili moguće opasnosti. Varia Vision može vam pomoći pronaći pravi put uz detaljna navigacijska upozorenja, koja uključuju nazive ulica, strelice koje pokazuju smjer i udaljenost do sljedećeg skretanja.

Upozorenja vibracijom na uređaju Varia Vision obavještavaju vas kad se približite segmentima, dovršite dionicu, izađete iz zone vježbanja ili primite poziv/poruku. Uz to, ako uređaj uparite s Varia stražnjim radarom, možete bezbrižno uživati u vožnji znajući kad vam se vozilo približava s leđa.

Napredna tehnologija u iznimno laganom kućištu

Varia Vision zaslon za prikaz informacija u vidnom polju teži samo 28 grama i nikad nije pretežak za nošenje. Zahvaljujući ugrađenom senzoru svjetla iz okruženja, informacije na zaslonu Varia Vision uvijek se dobro vide, čak i na izravnom sunčevom svjetlu. Pomoću dodirnog zaslona kompatibilnog s rukavicama možete jednostavno prelaziti s jednog zaslona na drugi. Uz to, baterija traje 8 sati, a uređaj je otporan na vremenske uvjete, tako da može izdržati i najdulje i najteže vožnje.

Preporučena maloprodajna cijena Garmin Varia Vision uređaja iznosi 3.225,00 kuna, a možete ga pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.