Garmin Fenix Chronos – samo za odlikaše

Fotografija članka: Garmin Fenix Chronos – samo za odlikaše

Spomenemo li Garmin kada govorimo o automobilskoj navigaciji ili o pametnim sportskim satovima jedno je jasno, bolje od ovoga ne može. Sve do sada! Garmin je na tržište izbacio Garmin Fenix Chronos, luksuzni pametni sat, a zašto je bolji od ostalih pročitajte u nastavku.

Oglas

Nedavno smo objavili kako je Garminov sportski sat Fenix 3 osvojio za najbolji europski nosivi uređaj. Teško će se naći netko tko se ne bi složio s ovim izborom, a zašto je to tako možete pročitati u našoj Fenix 3 sata.

Sada ipak Garmin podiže već visoko dignutu letvicu svojim najnovijim proizvodom Garmin Fenix Chronos pametnim sportskim satom. Osim što posjeduje sve značajke tvrtkinih prijašnjih modela pametnih sportskih satova kao što su , ili , uz neke novine ono što ga izdvaja od ostale ponude Garmin satova je luksuz kojim odiše. Prvi je to tvrtkin luksuzni pametni sportski sat, a da je riječ o nečemu što si neće svatko moći priuštiti govori i cijena od 1499,99 $ za titanium model.

Od senzora treba izdvojiti da posjeduje altimetar, barometar, kompas, te naravno neizostavni GPS s podrškom za Garmin karte tako da se ne možete izgubiti zalutate li u svojim sportskim aktivnostima u nepoznata područja. Posjeduje još i čitač otkucaja srca i razine kisika u krvi, a posebni senzori prate doslovno svaki vaš pokret i pri tome generiraju savjete za postizanje što boljih rezultata bilo da trčite, biciklirate, plivate ili bježite od punice :).

Možete ga naravno povezati i sa svojim smartfonom i primati notifikacije o vremenskoj prognozi, te ostale obavijesti koje vam stižu na telefon.

Iako se Garmin teško može nositi sa višestruko jeftinijim pametnim satovima na Android Wear platformi, ono što izdvaja ovaj proizvod kao i ostale Garmin proizvode je neupitna vrhunska kvaliteta izrade, najbolje aplikacije za bavljenje sportskim aktivnostima, izdržljiva baterija, a sada i onaj luksuz koji omogućuje nošenje sportskog pametnog sata i na poslovni sastanak ili spoj s djevojkom koju želite zadiviti. S Garmin Fenix Chronosom zadiviti je sigurno hoćete, ne brinite :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.