Garmin Fenix 5S, Fenix 5 i Fenix 5X – Multisport GPS satovi za profesionalne sportaše i pustolove

Fotografija članka: Garmin Fenix 5S, Fenix 5 i Fenix 5X – Multisport GPS satovi za profesionalne sportaše i pustolove

Za profesionalne sportaše i pustolove Garmin je upravo lansirao sljedbenika već dobro poznate fēnix serije – Garmin Fenix 5S, Fenix 5 i Fenix 5X.

Oglas

Fenix 5S je lakši, profinjeniji i manji od prethodnih modela što će savršeno odgovarati manjim zglobovima, a bez narušavanja multisport funkcionalnosti. Fenix 5X ima učitanu osnovnu kartografiju dok kompaktni Fenix 5, kao i drugi fenix satovi ima čitav niz funkcija za trening i mnoge sportove, spreman na izazov sa svojim novim atletskim izgledom. Sva tri ih možete pronaći na .

Svi satovi Fenix 5 serije su cjelodnevno nosivi kroz tjedan s produženim vijekom trajanja baterije, dnevnim praćenjem aktivnost, Garmin Elevate tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću te mnoštvom pametnih funkcija povezivosti. Tu je i jednostavna i brza izmjena remena od elegantnih kožnih i metalnih remena do sportskih silikonskih bez uporabe pribora, a zahvaljujući novim QuickFit remenima. S novom Fenix 5 linijom satova, korisnici odsada imaju sat koji uzdiže njihov sport i stil.

Prvi Fenix dizajniran s naglaskom na sportašice, Fenix 5S je profinjen, manje veličine čistog sportskog izgleda. Na 42mm, Fenix 5S iako malen i prikladan za mala zapešća udovoljit će svakom naprednom treningu i multisport funkcijama. I moderan i funkcionalan, Fenix 5S dostupan je u srebrnoj, bijeloj, zlatnoj i crnoj boji.

Uz 47 mm promjera, Fenix 5 ima novi sportski dizajn, kompaktniji je od prethodnih modela Fenix 3 linije proizvoda. Svi Fenix 5 modeli dolaze s novim kompletom trening funkcija dostupnih putem novog performans widgeta te su dostupni u različitim bojama i završnoj izvedbi. Za najambicioznije multisportaše Fenix 5 nudi performer komplet dodajući HRM Tri senzor traku za prsa koja omogućuje praćenje napredne dinamike trčanja i otkucaja srca tijekom plivanja.

Fenix 5x dolazi s rutabilnom Topo kartom Europe, naprednim navigacijskim funkcijama smještenim u impresivnom ultra čvrstom čeličnom kućištu promjera 51mm. Za dodatnu neophodnu sigurnost kada niste povezani, Fenix 5X pruža situacijsku svjesnost kroz inovativne navigacijske funkcije (barometarski visinomjer, 3-osni kompas i žiroskop) za dobivanje maksimuma iz topo karte na ručnom zglobu.

Svi novi Fenix 5 modeli dolaze s učitanim multisport funkcijama za trčanje, biciklizam, plivanje, skijanje i drugo. Za natjecateljski orijentirane sportaše, tu je uz nove trening funkcije koje uključuju praćenje stanja treninga, zahtjevnost treninga i Training Effect 2.0 i poboljšana metrika za trčanje, biciklizam i plivanje, te podrška za  Strava segmente u realnom vremenu. Nova izvedba widgeta omogućuje korisnicima da zadrže bitne statističke podatke treninga na dohvat ruke. Usavršen, potpuno integriran Garmin Elevate senzor otkucaja srca koji puls mjeri na zapešću omogućuje poboljšano praćenje otkucaja srca svih sedam dana u tjednu, bez potrebe za nošenjem pulsmetar trake.

Osim multisport i trening funkcija, Fenix 5, 5S i 5X mogu se pohvaliti raznim pametnim funkcijama povezivosti. Upareni s kompatibilnim pametnim telefonom, ovi satovi omogućuju primanje poziva, SMS-ova i e-mail-ova izravno na zapešće. Svi Fenix 5 modeli su kompatibilni s Connect IQ, platformom tako da je sat moguće prilagoditi s aplikacijama, widgetima, podatkovnim poljima i izgledima zaslona sata. Za još više personalizacije Fenix 5 satovi su kompatibilni Face It aplikacijom zahvaljujući kojoj je moguće postaviti omiljenu fotografiju na zaslon sata.

Znamo i maloprodajne cijena za sva tri modela u više inačica (u kunama):
– Fenix 5S Silver – 4.775
– Fenix 5S Sapphire – 5.590
– Fenix 5 Slate – 4.775
– Fenix 5 Silver – 4.775
– Fenix 5 performer komplet – 5.350
– Fenix 5 Sapphire – 5.590
– Fenix 5 Sapphire performer komplet – 6.090
– Fenix 5X Sapphire – 5.990
– Fenix 5X Sapphire s metalnom narukvicom – 7.150

Više informacija potražite na .

Inače, sva tri pametna sata upravo testiramo, recenziju ćemo objaviti ovih dana.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.