Garmin Edge 820 i Edge 820 Explore biciklistički uređaji s GPS-om

Fotografija članka: Garmin Edge 820 i Edge 820 Explore biciklistički uređaji s GPS-om

Novi Garmin Edge 820 i Edge Explore 820 su kompaktni biciklistički uređaje s GPS-om, opsežnim podacima vožnje, navođenjem prilagođenim biciklistima i novom GroupTrack funkcijom.

Oglas

Ako se vozite s prijateljima ili obitelji, pomoću brojnih funkcija povezivosti uređaja Edge 820 i Edge Explore 820 i uz novu GroupTrack funkciju, možete pratiti cijelu svoju skupinu, čak i one koji ubrzaju ili zaostaju za ostatkom skupine. Kako bi učinili cestu sigurnijim okruženjem za bicikliste, oba uređaja su kompatibilna s Varia linijom pametnih biciklističkih uređaja i ugrađenom funkcijom prepoznavanja nezgode.

Uz kompaktni dizajn optimiziran za vožnju u svim uvjetima dolaze s učitanom biciklističkom kartom Europe tvrtke Garmin koja sadrži točke interesa, rute prilagođene biciklistima i još mnogo toga. Za bicikliste koji žele više podataka poput naprednog praćenja performansi, tu su maksimalni VO2, savjetnik za oporavak, Strava segmenti u stvarnom vremenu, praćenje vrijednosti FTP-a i snage u vatima/ kilogramima, stanje performansi i napredna dinamika bicikliranja.

S veseljem predstavljamo inovativne uređaje Garmin Edge 820 i Edge Explore 820, nove članove naše široke linije bciklističkih uređaja. Bilo da želite biti uspješniji u bicikliranju ili postići vrhunski rezultat utrke ili se upustiti u avanturu ili krenuti na turing vožnju, Edge 820 i Edge Explore 820 nude mnoštvo funkcija za praćenje bitnih podataka.
– Dan Bartel, Garmin potpredsjednik globalne prodaje

Čak i kada se udaljite od svoje skupine, ne morate se osjećati usamljeno. Nova GroupTrack funkcija pruža  bolju svjesnost o situaciji omogućujući vam dok vozite svojim tempom da pratite i gdje se nalaze vaši prijatelji vozači koje iako ne vidite su prikazani na karti na zaslonu uređaja. Dodatne kartografske značajke su i učitana Garmin biciklistička karta, funkcija Course Creator za kružno rutiranje i planiranje rute na uređaju. Ugrađeni GPS, GLONASS i visinomjer daju točne podatke o vožnji, kako biste znali koliko daleko, brzo i kojim nagibom vozite.

Uparite Garmin Edge 820 i Edge Explore 820 s Varia linijom pametnih biciklističkih uređaja, koja uključuje Varia stražnji radar, Varia Vision i Varia pametna svjetla za bicikle, kako biste stvorili sigurnije biciklističko okruženje. Ugrađeni akcelerometar za automatsko prepoznavanje nezgode šalje poruku s lokacijom vašim kontaktima u hitnim slučajevima. Uređaji su kompatibilni s ANT+ senzorima, uključujući senzore brzine i kadence i otkucaja srca.

Garmin Edge 820 i Edge Explore 820 su savršeni za vožnju u svim vremenskim uvjetima. Oba uređaja su lagana i kompaktna s 2,3-inčnim kapacitivnim dodirnim zaslonom visoke rezolucije predviđenim za rad u rukavicama ili ako su mokra dok Edge 820 ima i senzor ambijentalnog osvjetljenja koji automatski prilagođava svjetlinu zaslona tako da odmah možete sve vidjeti, čak i pri direktnom sunčevom svjetlu.

Edge 820 kompatibilan je i s ANT+ mjeračima snage, uključujući i Vector, jedinstveni mjerač snage sa senzorom u pedali koji mjeri ukupnu snagu, balans lijeve i desne noge i kadencu, a može se povezati i s ANT+ elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina i ANT+ trenažerima. Za još bolji uvid u kondiciju možete bilježiti podatke o dinamici bicikliranja, uključujući gdje se snaga prenosi na pedali tijekom njezinog okretaja. Uz to, ako koristite senzor broja otkucaja srca na prsima, možete saznati mnoštvo fizioloških podataka od maksimalnog VO2 specifičanog za biciklizam do savjetnika za oporavak koji analizira podatke i govori vam koliko biste trebali pričekati prije vaše sljedeće naporne vožnje. Napredno praćenje performansi uključuje i praćenje vrijednosti FTP-a i snage u vatima/kilogramima te Strava segmente u stvarnom vremenu.

Kompatibilni s Connect IQ trgovinom, Edge 820 i Edge Explore 820 možete prilagoditi besplatnim preuzimanjem podatkovnih polja. Uz biciklistička računala s GPS-om ostat ćete povezani s ostatkom svijeta putem pametnih obavijesti, uključujući obavijest o dolaznim pozivima i SMS porukama s kompatibilnih pametnih telefona. Dodatne funkcije povezivosti uključuju praćenje u stvarnom vremenu, dijeljenje putem društvenih mreža i automatski prijenos na uslugu Garmin Connect, besplatnu online fitness zajednicu, koja pruža lako razumljive tablice, grafikone i karte kako biste vidjeli svoje aktivnosti, pratili napredak i drugo.

Ovi biciklistički uređaji ističu se trajanjem baterije do 15 sati. Novi način rada za štednju baterije produžuje trajajnje baterije do 50% omogućujući vam aktivaciju zaslona samo dok pratite pojedinosti vožnje.

Preporučena maloprodajna cijena za iznosi 3.190,00 kn, tj. 3.990,00 kn za komplet sa senzorima brzine i kadence te vrhunskim pulsmetrom. je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.790,00 kn.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.