Garmin Edge 1000 biciklistički uređaj uz kojeg ćete osvojiti cestu

Fotografija članka: Garmin Edge 1000 biciklistički uređaj uz kojeg ćete osvojiti cestu

Predvodnik biciklističkih uređaja namijenjen za natjecanja, bežično povezivanje i navođenje, to je novi Garmin Edge 1000.

Oglas

Bilo da vozeći bicikl želite postići osobni rekord ili vidjeti gdje ste u odnosu na protivnika, Edge 1000 pomoći će vam postići ciljeve uz napredne funkcije za svaku pojedinu etapu uključujući i mogućnost prikaza upozorenja na početnu i završnu točku etape. Natječite se sa svojim ili tuđim najboljim rezultatom, ili planirajte vožnje po etapama. Edge 1000 omogućuje i brzo preuzimanje podataka s društvenih mreža, praćenje u realnom vremenu, te preuzimanje ili učitavanje podataka s Garmin Connect-a.

Ostanite povezani

Uz Garmin Edge 1000 ostanite u kontaktu s vanjskim svijetom zahvaljujući prikazu dolaznih poziva i upozorenja na tekstualne poruke u vašem telefonu, te praćenju u realnom vremenu koji će omogućiti vašim prijateljima i obitelji da prate utrke i trening aktivnosti u stvarnom vremenu.  Trenutno razmjenujte vaše vožnje na društvenim mrežama i na besplatnoj online zajednici Garmin Connect ili brzo nadogradite softver pomoću bežične Bluetooth Smart i Wi-Fi tehnologije koja omogućuje spajanje na hotspot lokacijama. Možete natjecati sa svojim prošlim rezultatima ili kreirati izazove na Garmin Connect-u s rang listom za neku odvoženu dionicu. Funkcija Virtual Partner se automatski sinkronizira s vašim ili tuđim najboljim rezultatom.

Edge 1000 kombinira omiljene osnovne biciklističke funkcije iz  uređaja Edge Touring i Edge 810 s novim vrhunskim funkcijama uz veliki zaslon u boji visoke rezolucije osjetljiv na dodir, naprednu smartphone povezivost i izrazito korisne funkcije namijenjene za etapni biciklizam koje će vam omogućiti dostići višu razinu u vožnji bicikla.
– Dan Bartel, Garmin potpredsjednik globalne prodaje

Navođenje cestom

Garmin Edge 1000 dolazi s učitanim detaljnim kartama i točkama od interesa, uključujući parkove i staze. Kada trebate navigaciju, funkcionira poput cestovnog uređaja uz posebne biciklističke funkcije – izračun prilagođene najbrže rute uz deteljne glasovne upute ili povratak na početnu točku. Uz opciju kružnog rutiranja na uređaju Edge 1000  jednostavno planirajte vožnju određujući sami koliko dugu rutu želite odvoziti, a Edge 1000 će izračunati do tri rute uz prikaz visinskih profila prije odbira same rute. Temeljito planiranje rute i visinskih profila na uređaju ili na Garmin Connect-u pomaže vam pripremiti se za najzahtjevniji uspon.

Izniman zaslon

Zaslon uređaja Garmin Edge 1000 je potpuno prilagodiv za praćenje svih podataka vožnje, naprednog treninga i profila aktivnosti, pohranu podataka i promjenu postavki, kako bi se omogućio jednostavan prijelaz između različitih vrsta vožnje, kao što su cestovni ili brdski biciklizam, ili touring. Veliki 3″ zaslon u boji, visoke rezolucije, osjetljiv je na dodir i prilagođen radu  u rukavicama i u vlažnom okruženju. Zaslon ima senzor ambijentalne rasvjete za vožnju noću ili kroz područja promjenjivog osvjetljenja kao što su sjene i tuneli. Dvosmjerna orijentacija zaslona omogućuje vodoravno postavljanje za širi prikaz ili okomito za prikaz puta pred vama.

Kompatibilnost

Edge 1000 kompatibilan je s ANT+ senzorima, uključujući i senzor broja otkucaja srca i nove Garmin senzore brzine i kadence. Jednostavan za postavljanje, samokalibrirajući senzor brzine prati brzinu i udaljenost kad GPS signal nije dostupan, dok vam senzor kadence omogućuje optimalni trening prateći okretaje pedala po minuti. Bez magneta ili drugih izloženih dijelova za podešavanje, ovi senzori se jednostavno prenose s bicikla na bicikl.

Garmin Edge 1000 je također kompatibilan s novim Edge Remote, robusnim, kompaktnim i laganim daljinskim upravljačem koji vam omogućuje da lako upravljate vašim Edge uređajem bez skidanja ruku s upravljača. Edge 1000 prvi je Garmin biciklistički uređaj koji je kompatibilan sa Shimano DI2 elektroničkim prijenosnim sustavom za prikaz trenutne brzine na zaslonu. Također je kompatibilan s ANT+ mjeračima snage uključujući Vector, jedinstveni Garmin mjerač snage baziran na pedalama koji mjeri  ukupnu snagu, lijevu/desnu ravnotežu i kadencu. Edge 1000 dolazi s učitanim vježbama temeljenim na snazi za izračunavanje funkcionalnog praga snage, iz kojeg možete bazirati trening zone snage. Baterija uređaja ima autonomiju do 15 sati.

Preporučena maloprodajna cijena za Garmin Edge 1000 iznosi  4.375,00 kn, a možete ga pronaći na , a gdje se nalazi i model Garmin Edge Explore 1000.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.