GameBox.hr portal o igrama dobio (web)shop!

Fotografija članka: GameBox.hr portal o igrama dobio (web)shop!

Trgovina gamerske opreme, gadgeta i video igara nalazi se u Varaždinu u ulici Braće Radić 15. U njoj će igrači pronaći sve što trebaju – od posebno sastavljenih gamerskih računala, video igara i dobrih savjeta kako što instalirati i odigrati. Posebnost ovog Shopa je u tome što će igrači osim same kupovine u posebno pripremljenoj igraonici moći i isprobati pojedine igre na računalima i konzolama. Informaciju više možete saznati u samom Shopu od voditelja GameBox Shopa Nikole Vučkovića ili na broj telefona 042/421-481. Upita oko otvaranja GameBox prodavaonice, igraonice i "isprobavaone" bilo je puno, tako da vas očekujemo širom otvorenih vrata.

Otvaranjem ovog Shopa naš je portal postao jedan od rijetkih gamerskih web portala koji ima i svoju službenu gamersku trgovinu. Uz onu "pravu" uskoro ćemo aktivirati i webshop, tako da će u virtualnu kupovinu moći igrači iz cijele Hrvatske, pa i šire. Kako izgleda u samom GameBox Shopu pogledajte i na videu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.