GameBox.hr je redizajniran po željama posjetitelja!

Fotografija članka: GameBox.hr je redizajniran po željama posjetitelja!

GameBox.hr, je redizajniran po željama posjetitelja!

Kao što je vidljivo iz zaglavlja, portal je još u "beti", ali već se lagano nazire kako će izgledati. Kako saznajemo, site bi u punoj funkciji trebao biti za mjesec dana, ali i već viđeno daje nam naslutiti kakav će biti u konačnici. Ono što smo sigurni da hrvatskim gamerima, pa i onima šire, itekako treba ovakav jedan portal na kojem će se družiti, razmjenjivati iskustva te pročitati najnovije vijesti i recenzije za sve moderne platforme, od PC računala do PS3, Xboxa 360, Nintenda Wii i sličnih.

Posebnost ovog portala je i rubrika "Retromanija". Glavni urednik portala, legendarni Retro, najavio je kako će ta rubrika biti bogata računalnim "starudijama" od prije 20 i više godina, opisima, recenzijama legendarnih igara i slično. Prava poslastica…

Isto tako, saznali smo kako već od idućeg tjedna posjetitelje očekuju dugo najavljivane nagradne igre (konačno!). čini se da će GameBox.hr recesija i ekonomska kriza ipak zaobići… :)

Svakako preporučujemo da posjetite GameBox i registrirate se, jer automatski ulazite u bubanj za nagrade. Kako to znamo? Nećemo vam reći. A kako kažu urednici portala, sve je to tek početak i uvod i jednu bogatu gamersku priču koju će, nadamo se, dugo pričati na GameBoxu…

Web adresa:

GameBox.hr, je redizajniran po željama posjetitelja!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.