GameBox.hr – drugačiji portal o igrama

Fotografija članka: GameBox.hr – drugačiji portal o igrama

GameBox.hr – drugačiji portal o igrama

Igranje na računalima i konzolama mnogima je vrlo važan dio života. Tako razmišljamo i mi. Nadahnuti tim idejama i uz potporu najpopularnije hrvatske informatičke radijske emisije "Radio računalo", nastao je , zabavni, edukativni i informativni portal, po mnogo čemu drugačiji i sadržajno bogatiji od drugih. Želja nam je da zagolicati maštu posjetitelja, motivirati ih na suradnju, te im jednostavno pomoći u njihovom ulasku u svijet igara, bez obzira na uzrast, bili to osnovnoškolci, tinejdžeri, odrasli, odnosno imali 7 ili 77 godina.

Uz redovite novosti i zanimljivosti za sve moderne igraće platforme – PC računala, Playstation 3, Xbox 360 i Nintendo Wii, te i one starije (PS2, Xbox, GBA, Nindendo DS,…) posjetitelji mogu uživati u velikom broju recenzija igara koje se gotovo svakodnevno objavljuju. Neke od trenutno najaktualnijih recenzija koje možete pronaći na GamBoxu su: Tomb Raider Underworld, Need For Speed Undercover, NBA 2K9, Pro Evolution Soccer 2009, FIFA 09, Call of Duty World at War, James Bond Quantum of Solace, Red Alert 3, Far Cry 2, MotoGP i mnoge druge. U kratkom je vremenu mala ali vrijedna ekipa recenzirala stotinjak igara ocjenjujući ih jedinstvenim načinom bodovanja – "boxovima".
Od dodatnih sadržaja izdvajamo Top 100 ljestvice najtraženijih igara, zanimljive ankete, zatim uvijek koristan riječnik "gamerskih" pojmova, te online igre. U razvoju su rubrike Retromanija (osvrti na stare igre i platforme kao što su Commodore 64, ZX Spectrum, Atari, Amstrad, Amiga i slične), a također je u pripremi i dio koji će biti posvećen najmlađim igračima.

Božićna nagradna anketa
Zahvaljujući sponzorima, te ekipi emisije "Radio računalo", od ovog je tjedna na portalu možete pronaći i Božićnu nagradnu anketu, u kojoj želimo saznati što posjetitelji misle o GameBoxu. Najzanimljivije komentare ćemo nagraditi. Anketa traje do 21. prosinca 2008. godine, kada ćemo objaviti i imena dobitnika nagrada.

GameBox.hr – drugačiji portal o igrama

Pokretanje u ožujku ove godine odobrilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, a registriran je u skladu s Pravilnikom o organizaciji vršne HR domene u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži CARNet. Službeno je pokrenut u listopadu 2008. godine.

Gamebox.hr jedan je od projekata , uz već etablirane hrvatske web portale – portal o ICT tehnologiji, i – portal o automobilima i autosportu, te prvu hrvatsku radijsku informatičku emisiju "Radio računalo". GameBox.hr portal financijski, tehnički i marketinški podržava i varaždinska tvrtka .

GameBox.hr – drugačiji portal o igrama

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.