Gamebox.com.hr – stari popularni gamerski portal u novom ruhu – brži i bogatiji!

Fotografija članka: Gamebox.com.hr – stari popularni gamerski portal u novom ruhu – brži i bogatiji!

Dolazi vrijeme kada velik broj web portala doživljava “redizajn”. Najčešće je to početkom rujna, no već smo u srpnju primijetili kako je Gamebox obukao novo “kraljevsko ruho”!

Oglas

je punikrvni gamerski portal o video igrama za sve platforme, kojeg gameri pišu za gamere. Radi se o brzom “news portalu” koji još od 2008. godine poklonike igara informira o novim igraćim naslovima. Tu ćete pronaći zanimljive recenzije igara, korisne savjete i zaista pregršt informacija. Kako smo pročitali na njihovim Facebook stranicama, u novom su “ruhu” od 17. srpnja 2012. godine.

S novim dizajnom koji je po nama jedan trenutno od najljepših, dobili smo i bolju preglednost, te osjetno više sadržaja. Ovo više nije klasično skromni “blogerski” portal, nego pravi portal s jasno podijeljenim sadržajem (rubrikama), ali je i dalje jednostavan kako bi se posjetitelji što bolje snalazili. I integracija s društvenim mrežama je daleko bolja (“leteći scroller” s lijeve strane svake vijesti), što možete i sami vidjeti na slikama niže, ili ih jednostavno posjetite na adresi . Spomenimo kao Gamebox ima više od 15.000 fanova na Facebooku, što je sam vrh hrvatskih gamerskih portala!

Do sada se portal fokusirao na PC računala i igraće konzole – PS3, Wii i Xbox 360, no u razgovoru s Gameboxovcima smo saznali kako je sve više sadržaja za sve popularnije mobilne igraće platforme – Android i iOS (iPhone, iPad). Neslužbeno su nam potvrdili da i trendovi govore kako je sve više igrača na smartphoneima, što su u Gameboxu prvi prepoznali u Hrvatskoj, te će se sve više fokusirati i na ove dvije platforme.

Portal je podijeljen u devet osnovnih rubrika:
Android – video igre na Android platformi (Samsung, HTC, LG, Sony, Huawei, Alcatel,…)
iPhone/iPad – video igre na iOS platformi
PC – igre za računala
PS3 – igre za Sonyjevu Playstation 3 i PSVita konzole, te Playstation Move
Wii – igre za Nintendovu konzolu i sve druge “dodatke pokreta”
Xbox 360 – igre za Microsoftovu konzolu, uz podršku za Kinect
Zanimljivosti – zanimljive novosti iz igraćeg svijeta
Recenzije – igre koje je odigrala ekipa Gameboxa i detaljno ih objašnjavaju uz odlične savjete
Igrajte se online – pregršt besplatnih igara koje možete do mile volje igrati na Gameboxu!

Već nakon nekoliko pregledanih web stranica, shvatit ćete kako se osjetno brže učitava od starog portala, a i sadržajno je puno bogatiji. Isto tako, širi je i prostraniji i s novom galerijom za fotografije koje ćete naći u svakoj vijesti, recenziji, rubrici. Inače, Gamebox je i dalje jedini hrvatski gamerski portal koji vam daje “kompletnu informaciju” o svakoj igri – naziv, platforma, vrsta, izdavač, autor, maksimalan broj igrača, uzrast, preporučena cijena, od kad je u prodaji, te službeni web. Sve pohvale ekipi za trud!

Neslužbeno smo saznali kako će uskoro imati i nagradnu igru u kojoj će podijeliti vrijedne gamerske nagrade (igre, hardver,…), a pripremaju i neke zanimljivosti za webmastere i sve posjetitelje, pogotovo one koji portalu pristupaju preko smartphonea i tableta. Inače, Gamebox.com.hr  je prijateljski portal našeg Racunalo.com portala, kojeg ćemo naravno nesebično pomagati.

Vrijedno je spomenuti kako je novi Gamebox u potpunosti hrvatski proizvod. Dizajn i programiranje je odradila vrijedna ekipa iz Shimode, po idejnom nacrtu stručnjaka iz tvrtke WEB Internet rješenja, te uz dodatnu PHP programersku pomoć tvrtke Wolf. Podsjetit ćemo se kako je stari portal radio na Joomla CMS-u, a novi je u potpunosti napravljen u danas popularnijem i prihvatljivijem WordPress CMS-u. Novi je Gamebox još jedan dokaz kako i u Hrvatskoj može nastati hvale vrijedan portal s oku ugodnim dizajnom, odličnom navigacijom, te bogato i odlično sortiranom sadržaju. Ekipa, samo naprijed!!!

Svakako posjetite Gamebox na adresi i igrajte se do mile volje!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.