Gamebox.com.hr među Top 10 webova u kategoriji na VIDI Web Top 100 za 2012. godinu

Fotografija članka: Gamebox.com.hr među Top 10 webova u kategoriji na VIDI Web Top 100 za 2012. godinu

U konkurenciji od 4.446 prijavljenih web stranica naš “brat blizanac”, gamerski portal Gamebox.com.hr, našao se među 10 najboljih web stranica u 2012. godini u kategoriji “Zabava, moda, glazba”.

Oglas

Opet smo nagrađeni! Uspješnu 2012. godinu zaokružili smo još jednim velikim priznanjem. Naš gamerski web portal Gamebox u okviru natjecanja proglašen je jednim od 100 najboljih web stranica u 2012. godini u Hrvatskoj i regiji! Da stvar bude još bolja, Gamebox je u kategoriji “Zabava, moda, glazba” među Top 10 najboljih web stranica, a s obzirom da je jedini gamerski portal u krugu najboljih, možemo se pohvaliti kako u svom vlasništvu imamo najbolji gamerski site u Hrvatskoj u 2012. godini! Zar to nije sjajno!

Gamebox.com.hr je vrlo popularni gamerski portal. Redizajniran je u srpnju 2012. godine i obogaćen dodatnim sadržajima. Uz pregršt novosti, screenshotova, video trailera i gameplaya, odnedavno prati i najnovije igre koje se pojavljuju i na Android i IOS (iPhone i iPad) platformama. Sam dizajn je vrlo čist, jednostavan i izuzetno pregledan, i u je potpunosti djelo hrvatskih programera, što posebno pohvaljujemo. Koliko je Gamebox popularan govori i podatak da ga na Facebooku prati više od 14.000 fanova.

Spomenimo kako je postoje tri portala “brata blizanca” – nagrađeni , i naš Racunalo.com. Struktura im je ista, ali se razlikuju po sadržaju i nekim dodatnim funkcijama, u skladu s temama kojima se bave. Sva tri portala su jedni od vodećih u svojoj branši (ICT, automobilizam i autosport, gaming) na što smo posebno ponosni jer imamo tri vrlo uspješna hrvatska portala u svom vlasništvu. Isto tako, možemo slobodno reći da su i Automanija i Racunalo – vizualno, dizajnerski i sadržajno vrhunski portali jer su gotovo identični s Gameboxom.

Ovo je samo još jedna potvrda da iz radionice WEB – Internet rješenja dolaze samo vrhunski proizvodi, što je potvrdio i stručni žiri koji je prepoznao Gamebox kao vrhunski web proizvod i proglasio ga jednim od 100 najboljih ovogodišnjih webova, odnosno nalazi se među Top 10 portala u svojoj kategoriji. Svakako treba spomenuti i – sjajnu web aplikaciju (cloud) koja omogućuje najjednostavnije i najkvalitetnije praćenje događaja (evenata) poput konferencija, seminara i prezentacija. Jasno, ovo je odličan poticaj za razvoj portala, kako Gameboxa tako i Automanije i našeg Racunalo.com portala. U 2013. godini očekujte puno noviteta od nas, imamo još pregršt aduta u rukavu :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.