Gallery Plus aplikacija sakrit će sve vaše prljave fotografije i video uratke [preporučamo]

Fotografija članka: Gallery Plus aplikacija sakrit će sve vaše prljave fotografije i video uratke [preporučamo]

Imate li neke fotografije u smartphoneu koje nisu za svačije oči, možete ih sakriti da sačuvate svoju privatnost od znatiželjnika. U tu svrhu predlažemo da koristite aplikaciju Gallery Plus , dostupnu na za nula kuna. Mi smo isprobali aplikaciju na uređaju i odrađuje svoj posao sasvim u redu ne dospije li uređaj u ruke nekog hakera. Sada ćemo vam dati kratke upute za instalaciju, podešavanje i korištenje.

Oglas

Prvo, preuzmite   Gallery Plus aplikaciju  i instalirajte. Nakon toga bit će zatraženo da unesete lozinku crtanjem uzorka ( dva puta ), a zatim i da unesete sigurnosno pitanje ( u slučaju da zaboravite koji ste uzorak nacrtali ).

Sada je potrebno da odaberete što želite sakriti u galeriji: cijeli folder(e) ili pojedine fotografije i videozapise. Pritisnite na ikonu za dijeljenje i pošaljite u Galeriju Plus. Odavde možete sakriti privatne fotografije i video zapise. Za skrivanje možete koristiti i ikonu Eyes.

Ali to nije sve. Moguće je sakriti cijelu aplikaciju Gallery Plus, uključivanjem opcije kroz ikonu. Za otvaranje programa potrebno je unijeti * # * # * # * 123 # , korištenjem telefonske tipkovnice da bi otvorili aplikaciju.

Screenshot_2013-10-21-20-58-17

Čini li vam se broj kompliciran, možete promijeniti pristupni broj u postavkama aplikacije Galerija Plus .
Ako želite izraditi sigurnosnu kopiju svih vaših skrivenih slika, učinite to izravno putem Dropbox usluge.
Eto, vrlo jednostavna ali korisna aplikacija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.