Galaxy Note8: vrijeme je za stres test

Fotografija članka: Galaxy Note8: vrijeme je za stres test

Budući da je dugoočekivani nasljednik zloglasnog Note7 pristigao, vrijeme je da saznamo kako podnosi uobičajenu torturu u obliku grebanja, savijanja i paljenja.

Oglas

YouTube kanal JerryRigEverything, ako se dosad niste susretali sa njim, je oaza za sve one koje zanima kako tehnika funkcionira i što se nalazi unutar gadgeta naših svakodnevnih. Što se tiče smartphonea, njegovi standardni testovi su grebanje zaslona, leće kamere i senzora otiska prsta sa specijaliziranim šiljcima, ključevima, kovanicama i skalpelom. Zatim, da li je moguće uništiti uređaj savijanjem u oba smjera te na kraju koliko se dobro zaslon nosi sa otvorenim plamenom.

Note8, budući da je jedan od najskupljih, se očekuje da je i jedan od najboljih što se tiče općenito otpornosti na razne nedaće. U videozapisu koji ćemo priložiti na kraju ovog članka svakako pogledajte kako je to izgledalo. Ali ukoliko vas srce previše boli, ili vam se ne da gledati cijeli video, možemo samo reći da je Note8 vrlo zadovoljio.

Zaslon je otporan upravo onoliko koliko se i očekuje, leće kamere je praktički nemoguće izgrebati dok je senzor otiska prsta moguće izgrebati, ali će i dalje zadržati funkciju. Tijelo uređaja se neće prelomiti čak i ako se na njega primjeni sva ljudska snaga, dok će jedino AMOLED zaslon pokleknuti ukoliko ga predugo zadržite u blizini plamena, budući da za razliku od LCD tehnologije, AMOLED-i bivaju nepovratno oštećeni.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.