Galaxy Game recorder – snimanje igara na Samsung smartphoneima

Fotografija članka: Galaxy Game recorder – snimanje igara na Samsung smartphoneima

Snimanje igara je dostupno na određenim Galaxy modelima na vrlo jednostavan način

Oglas

Game Recorder+ je aplikacija namijenjena za snimanje igara na vašim smartphoneima. Ako imate podržani Samsungov mobitel, možete instalirati aplikaciju kojom ćete lako i kvalitetno bilježiti sve gejmerske podvige na vašem smartphoneu.

 nije nažalost podržan u našoj zemlji pa ćete morati skočiti na obližnji APK Mirror. Aplikacija je podržana na Galaxy S5, S6 i S7 modelu (te njihovim edge varijantama), kao i na Galaxy Note 2, 3, 4 i 5 modelima.

Aplikacija radi vrlo stabilno dobro pa koristite li svoj mobitel za igranje, možete zabilježiti novoostvarene rekorde i podijeliti s prijateljima. Osim videa, možete zabilježiti i svoje komentare uz mikrofon pa je ovakva snimka praktički spremna odmah i za YouTube.

Snimanje je jednostavno – pokrenete aplikaciju i dodirnete gumb za početak snimanja. U postavkama možete namjestiti i kvalitetu video snimka i audio snimka kao postavke dijeljenja na YouTube. Uz to, Game Recorder+ podržava i Game Booster opciju koja poboljšava performanse uređaja za vrijeme igranja.

galaxy game recorder_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.