Galaxy Galaxy Note8 popunjava prazninu između S8 i Note 7

Fotografija članka: Galaxy Galaxy Note8 popunjava prazninu između S8 i Note 7

Poznati leakster Evan Blass na svojem je twitteru objavio do sada najbolji render Samsungovog phableta Note8.

Samsung Galaxy Note8 nalikuje na Galaxy S8 sprijeda te ima zakrivljene rubove ekrana. No ipak, nešto je viši od Galaxyja S8 i više uglat, kako to i nalikuje Note brendu. A čini se da će upravo ovaj uređaj popuniti prazninu između S i Note serije.

Od ove se “bilježnice” očekuju slične top specifikacije kao i one u Galaxyju S8: Snapdragon 835 / Exynos 8895 kombinacija koja se pokazala kao uspješna kroz godine, Samsung je odlučio dodati još malo memorije sa 6GB RAM-a i 128GB pohrane. Prvi Samsungova postava sa dvije kamere debitirat će uprao na ovom modelu, sa 12 megapikselnim senzorima iza dviju leća različitih žarišnih duljina, a obje optički stabilizirane.

Ekran će biti veličine barem 6,3 inča sa QHD+ rezolucijom (18:9). Sam uređaj će biti otporan na prašinu i vodu. Verzija Androida je Nougat sa Samsungovim TouchWiz korisničkim sučeljem. Naravno, neizostavan je i S-Pen.

Samsung Galaxy S8 doći će u nekoliko boja: Midnight Black (crna), Deep Blue (plava), Orchid Grey (srebrna) i zlatna za koju još ne znamo ime.

 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.