Galapad Galaxy 6 novi je i uvećani HTC One koji dolazi iz Kine

Fotografija članka: Galapad Galaxy 6 novi je i uvećani HTC One koji dolazi iz Kine

Klonovi su izuzetno popularni u Aziji. Dva su glavna razloga – prvi je praktički identičan izgled kao i poznatiji model, a drugi je višestruko niža cijena. Takav je slučaj i s novim Galapad Galaxy 6 modelom.

Oglas

Galapad je kompanija iz Kine koja se “usudila” napraviti svoju inačicu HTC One smartphonea, modela koji je na ovogodišnjem MWC 2013 sajmu u Barceloni proglašen pametnim telefonom godine. Ne sumnjamo kako će se na lovorikama slavlja HTC-ovog modela prodavati i njegov klon, Galapad Galaxy 6. Jeste primijetili i da su uzeli naziv Samsungovog branda? :)

Ipak, razlike postoje, nije baš identičan originalu, HTC One modelu. U stvari, mogli bismo reći kako je atraktivnije veći, a i hardver je prilično zanimljiv i moćan. Za početak recimo kako ima veliki ekran od čak 6,3 inča rezolucije 1280×720 točaka, što je praktički u rangu tableta, primjerice Nexusa 7. no, i Sonyjev Xperia Z Ultra je te veličine.

I kućište je drugačije, više zaobljeno kako bi bolje ležalo u ruci. Zanimljivo, nije metalno nego je plastično. Što se hardvera tiče saznajemo kako Galapad Galaxy 6 radi na 4-jezgrenom procesoru na 1,2 GHz, ima 1 GB RAM-a, prednju kameru od 2 megapiksela i stražnju od 8 megapiksela. Baterija ima 3050 mAh.

Kao što i sami možete zaključiti, Galapad Galaxy 6 se po hardveru ne može mjeriti s HTC One smartphoneom, ali ima veći ekran i to je činjenica. A i cijena je višestruko niža, samo 244$. Hoće li se prodavati? Naravno, svaki model ima svoje tržište…

Galapad Galaxy 6

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.