G.Skill RIPJAWS KM560 MX još jedna gamerska mehanička tipkovnica

Fotografija članka: G.Skill RIPJAWS KM560 MX još jedna gamerska mehanička tipkovnica

Tajvanska kompanija G.Skill najavila je svoju novu mehaničku gamersku tipkovnicu G.Skill RIPJAWS KM560 MX. Ne, nije im prva, imaju zanimljiv portfelj.

Oglas

G.Skill RIPJAWS KM560 MX je nova u seriji mehaničkih tipkovnica koja će se itekako svidjeti gamerima jer je njima i namijenjena. Radi se o kompaktnoj tipkovnici pune veličine tipki, ali ona nema onaj numerički dio, što možete vidjeti i na slikama. Vjerojatno je to tako kako bi imali više mjesta za miša (koji može biti bliže), ali vjerojatno i za neke druge dodatke.

G.Skill RIPJAWS KM560 MX tipkovnica koristi Cherry MX Red prekidače koji su udaljeni jedan od drugoga 2 milimetra, a garancija na svaku tipku je 50 milijuna pritisaka. Osim crvenog pozadinskog LED osvjetljenja tipkovnica je dostupna sa smeđom i plavom pozadinskom bojom, no nema mogućnosti RGB LED boja, dakle ne možete ih mijenjati i usklađivati s nekim drugim osvjetljenjima.

Saznajemo kako će se u prodaji pojaviti u Aziji, Europi i Americi. Ono što nam se ne sviđa je što će se pojaviti tek krajem godine, tako da za sada nije poznata niti cijena. Više detalja o G.Skill RIPJAWS KM560 MX tipkovnici možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.