FW1S YG300 LED projektor – malen, lagan i lako prenosiv po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: FW1S YG300 LED projektor – malen, lagan i lako prenosiv po sniženoj cijeni na TomTopu

Imati prijenosni projektor je vrlo praktična stvar, kako za kućnu tako i za poslovnu upotrebu. Novi FW1S YG300 je LED projektor nove generacije koji smo pronašli po promotivno sniženoj cijeni na TomTop webshopu.

Oglas

FW1S YG300 je LED projektor promjenjive rezolucije (sve do 1080p), a koji je posebno dizajniran za kućnu zabavu, odnosno kao kućno kino, ali i za poslovne konferencije, edukacije, predavanja i seminare.

Dolazi u kombinaciji bijele i žute boje, a pronašli smo ga po promotivno sniženoj cijeni na .

Što se rezolucije tiče, ona se kreće od 320 x 240 točaka pa sve do FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka. Projektor ima 400 lumena uz kontrast 1000:1. Kompaktnog je izgleda i malih dimenzija – samo 13 x 8,5 x 4,5 centimetara, dok je težak samo 245 grama. Možete ga spojiti na računalo, ali i na mobilne uređaje kao što su tableti ili smartfoni.

Što se tiče podrške audio i video formata, podržava sve one najpoznatije i najčešće korištene, popis možete vidjeti na webshopu. Jednostavan je za korištenje i vrlo izdržljiv, a može projicirati sliku na udaljenosti od 0,8 do 2 metra, ovisno u kojem prostoru reproducirate sliku.

U kompletu s projektorom dolazi i daljinski upravljač, kao i dodatni RCA AV kabel. LED lampa je vrlo izdržljiva i radit će do 30.000 sati. Osim što možete gledati video sadržaje, vrlo je prikladan i za druge multimedijske formate tako da ćete moći slušati i glazbu, gledati slike i čitati tekstove, ali i igrati video igre, što god želite. Zahvaljujući svojim mogućnostima i dimenzijama idealan je i za duža putovanja.

Novi se FW1S YG300 LED projektor nalazi na promotivnoj prodaji na po sniženoj cijeni od samo 29,99$, što nam se čini vrlo primamljivo za jedan ovakav uređaj. Količine su ograničene, no vidimo kako ima i više nego dovoljno primjeraka za kupovinu tako da ćete sve stići proučiti prije kupovine.

Bogatu ponudu TomTop webshopa možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.