Fujitsu Tablet Roadmap – novi Windows 8 i Android 4.0 modeli

Fotografija članka: Fujitsu Tablet Roadmap – novi Windows 8 i Android 4.0 modeli

Fujitsu LifeBook T902 i Fujitsu Lifebook T732 su konvertibilni modeli, nasljednici modela Lifebook T901 i T731. Prvi ima ekran od 13,3 inča, radi na Intel Chief River platformi i Intel Ivy Bridge procesoru. Drugi ima slične specifikacije ali nešto manji ekran od 12,1 inča. Oba mogu primiti i "docking stanicu" tako da će dobiti i duži rad baterije, ali i DVD/BluRay optički uređaj.

Od operativnih sustava spominju se Windows 7 te nadolazeći Windows 8 OS, a na tržištu bi se trebali pojaviti u kolovozu ili rujnu.

Očekuje se i nasljednik modela Fujitsu Stylistic Q500 (Stylistic Q5xx), koji navodno ne donosi velike promjene osim novog Windows 8 OS-a. Imat će 10,1 inčni ekran, Atom procesor s 2 jezgre, neki od novih ali nije specificirano koji. Ali navodno stiže krajem 2012. godine.

Hibridni modeli bi trebali konkurirati već etabliranom ASUS Transformeru. Imat će nove Intel Ivy Bridge procesore i bit će elegantno tankog dizajna. Očekuju se dva operativna sustava – ili Windows 8 ili Android 4.0. Radi se o modelu Fujitsu Stylistic M532 (najvjerojatnije) kodno nazvanog Bacura. Imat će ekran od 10 inča a bit će vodootporan (zanimljivo!). Na tržište navodno stiže već u lipnju 2012. godine.

Fujitsu Tablet Roadmap - novi Windows 8 i Android 4.0 modeli

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.