Fujitsu Stylistic M532 – moćni tablet s 4-jezgrenim procesorom, radi na Tegra 3 platformi

Fotografija članka: Fujitsu Stylistic M532 – moćni tablet s 4-jezgrenim procesorom, radi na Tegra 3 platformi

Osim prilično jake hardverske konfiguracije, u novom Fujitsu Stylistic M532 tabletu očekuju vas i neke druge zanimljive sitnice, kao što je vrlo čvrsto kućište i poboljšana sigurnost.

Oglas

Svoju je premijeru Stylistic M532 doživio u siječnju ove godine, no tek se ovih dana počeo pojavljivati na tržištima širom svijeta. Radi na Android 4.0 ICS operativnom sustavu, a u vrlo robusnom (po vojnim standardima!) ali lijepo dizajniranom kućištu nalazi se  Tegra 3 4-jezgreni procesor koji radi na 1,4 Ghz. Ekran je vrlo kvalitetan, 10,1 inčni TFT IPS ima rezoluciju od 1280×800 točaka, ima 1 GB RAM-a, a za pohranu podataka tu je već spremno 32GB.

Što se sigurnosti tiče, ugrađen je Absolute CompuTrace sustav kojeg možete dobiti kao opciju. Uglavnom, on de brine da kradljivac jednostavno ne može iskoristiti podatke koje pronađe na tabletu, što je sve češći slučaj. Podržava WiFi i Bluetooth 3.0, dok će baterija izdržati 8,4 sati. Ima i dvije kamere, prednju od 2MP, a stražnju od 8MP ( s auto fokusom i bljeskalicom), a težak je 560 grama. Spomenimo i dva stereo zvučnika te mikrofon.

Radna mu je temperatura od 5-35 stupnjeva celzija, te vlažnost zraka od 20-85%, u skladu je s vojnim MIL STD 810G standardima. I sam ekran je otporan na fizička oštećenja, a kao opciju možete dobiti i i GPS modul.

Fujitsu Stylistic M532  je već sada u prodaji na mnogim svjetskim tržištima po cijeni od 549$. O eventualnoj dostupnosti u Hrvatskoj raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.