Fujitsu Lifebook U937 i S937 – lagana prijenosna računala s izdržljivom baterijom

Fotografija članka: Fujitsu Lifebook U937 i S937 – lagana prijenosna računala s izdržljivom baterijom

Fujitsu je obnovio svoju paletu prijenosnih računala sa dva nova modela, Fujitsu Lifebook U937 i Lifebook S937. Oba se mogu pohvaliti s vrlo malom težinom i odličnom autonomijom baterije.

Oglas

Fujitsu Lifebook U937 ima 13 inčni ekran i težak je tek 920 grama. Iako možda ne djeluje tako, ovaj je prijenosnik prava mala zvijer. Unutar kućišta se nalazi sedma generacija Intel Core TM i7 procesora, kao i brzi SSD disk, a radi na Microsoft Windows 10 Pro operativnom sustavu.

Isto tako, ima i ugrađen SIM utor tako da može samostalno komunicirati s okolinom i to u 4G LTE brzinama. Što se tiče autonomije baterije ona je odlična, jer Fujitsu Lifebook U937 ima bareriju koja će izdržati i do 11 sati do slijedećeg punjenja.

Spomenimo i kako ima HDMI video izlaz, podržava USB Type-C, kao i čitač otiska prsta, što su karakteristika koje rijetko viđamo kod prijenosnih računala.

Fujitsu Lifebook S937 ima još bolju bateriju koja će izdržati i do 15 sati rada, a postoji i dodatna baterija koja će pridodati još najmanje 6 sati, a kažu kako će obje zajedno pružiti i do dva dana autonomije što pomalo zvuči i kao znanstvena fantastika.

Ekran je iste veličine, ali može biti i do QHD rezolucije od 2560 x 1440 točaka. Laptop također ima čitač otiska prsta, ugrađen je i SmartCard čitač i TPM 2.0 koji vam omogućuje zaštitu podataka i zaštitu od neovlaštenog pristupa.

Novi pbi se prijenosnici u prodaji trebali pojaviti 10. travnja. Cijena osnovnog Fujitsu Lifebook U937 iznosi 1.899 eura, dok će se Fujitsu Lifebook S937 prodavati po 1.649 eura.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.