Fujitsu ARROWS Tab Q335/K – najvaljen novi 8 inčni Windows 8 tablet

Fotografija članka: Fujitsu ARROWS Tab Q335/K – najvaljen novi 8 inčni Windows 8 tablet

Novi tablet uređaj koji dolazi iz kompanije Fujitsu najavljen je kao Enterprise uređaj u prvom redu namijenjen poslovnim ljudima. Predstavljamo Fujitsu ARROWS Tab Q335/K.

Oglas

Kada se govori o takozvanim “enterprise” modelima, tada nam u prvom redu na pamet padaju tableti s ekranima od 10 ili 12 inča. Sudeći prema Fujitsu ARROWS Tab Q335/K modelu, čini se kako je poslovni svijet zakoračio i u tablet tržište s ekranima od 8 inča.

Novi je tablet japanske kompanije vrlo kompaktan i lagan, tako da je idealan za nošenje i poslovanje u pokretu. U Fujitsu su odlično odradili taj posao, tako da je tablet lakši od 400 grama i tanak je samo 9,9 milimetara.

Radi na najnovijem Intel Atom Z3735F procesoru koji je premijerno predstavljen prije nekoliko dana, a već se nalazi u Fujitsu ARROWS Tab Q335/K tabletu. Kako se radi o poslovnom uređaju, tablet radi na Windows 8.1 Pro OS-u.

Dobit ćete i Microsoft Office kao opciju, on nije u cijeni uređaja. Za sada su objavljene samo ove karakteristike, a nije poznato niti kolika će mu biti cijena niti na kojim će se tržištima pojaviti.

Fujitsu ARROWS Tab Q335/K - najvaljen novi 8 inčni Windows 8 tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.