Fuhu Nabi Elev-8 tablet za klince s 8 inčnim ekranom i 32 GB memorije

Fotografija članka: Fuhu Nabi Elev-8 tablet za klince s 8 inčnim ekranom i 32 GB memorije

Fuhu je vjerojatno proizvođač tableta koji je najaktivniji u proizvodnji tableta za klince. Njihov najnoviji uradak ćete prepoznati pod nazivom Fuhu Nabi Elev-8.

Oglas

Radi se o tabletu koji ima 8 inčni IPS ekran HD rezolucije od 1280 x 800 točaka (omjer 16:10). Naravno, oklopljen je robusnim kućištem, a dodatno postoji i gumirano kućište. Inače radi na 64-bitnom i 8-jezgrenom neimenovanom procesoru (vjerojatno MediaTek), ima 1 GB Ram-a i 32 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza za još 32 GB.

U Fuhu Nabi Elev-8 tablet su ugrađene i dvije kamere od 2 MP (720p video) i 5 MP (1080p video).  Predinstaliran je Android 5.1 Lollipop operativni sustav povrh kojeg je posebno pripremljen Blue Morpho sučelje prilagođeno klincima s velikim šarenim ikonama, te različitim dječjim sadržajima i aplikacijama (Discovery, National Geographic Kids, Cupcake Digital,…).

Baterija je od 4500 mAh, a tablet podržava Wi-Fi, Bluetooth 4.0 i NFC. Težak je 528 grama, a prodavat će se krajem godine po cijeni od 169$. Više na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.