Fuhu Nabi 2 i Nabi XD tableti za klince dobili novu nadogradnju

Fotografija članka: Fuhu Nabi 2 i Nabi XD tableti za klince dobili novu nadogradnju

Ne proizvode samo Archos, Samsung i LG tablete za klince, ima i drugih. Jedni od zanimljivijih su i Fuhu Nabi 2 i Nabi XD živahni i simpatični tableti.

Oglas

Brand poznat klincima je Fuhu. Nećete vjerovati, nisu Kinezi, nego Amerikanci iz sunčane Kalifornije, točnije Los Angelesa, ali imaju jaku poveznicu s Kinom, vjerojatno se tamo i proizvode. Njihovi popularni Nabi tableti doživjeli su lagani redizajn i hardversku nadogradnju, pa tako i Fuhu Nabi 2 i Nabi XD, tableti iz ove priče.

Fuhu Nabi 2 je 7 inčni tablet koji dolazi u jarko crvenoj boji, ima čvrsti gumeni okvir i dizajniran je posebno za klince. Drugi model, Fuhu nabi XD came stiže u prosincu i namijenjen je starijim klincima, a i veći je – ima 10,1 inčni ekran i prepun je različitih aplikacija prilagođenih mlađem uzrastu.

Kako su djeca ljubitelji video igara (ali i oni malo… hmmm… puno stariji) tada će im se svidjeti 4-jezgrena Tegra 3 platforma – nije najnovija, ali još uvijek “drži vodu”, kako se kod nas kaže. Fuhu je nedavno i predstavio nadogradnju za svoje tablete Fuhu Nabi 2 i Nabi XD, tako da su instalirani Android 4.0 i 4.1, uz još neke dodatke kao što je npr. personalizacija početnog ekrana, (Nabi Launcher). Fuhu Nabi 2 ima primjerice Time Controls koja je vrlo zanimljiva ali se neće svidjeti klincima – može se postaviti vrijeme koliko je dopušteno rada tabletu, nakon čega se gasi :)

Oba tableta imaju i NOOK for Nabi aplikaciju, odnosno knjižaru s oko 5.500 e-knjiga. Više o Fuhu Nabi 2 i Nabi XD potražite na .

Fuhu Nabi 2 i Nabi XD tableti

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.