Franz je postao još bolji

Fotografija članka: Franz je postao još bolji

Još bolja, bogatija i jednostavnija sinkronizacija komunikacijskih servisa je stigla.

Oglas

Već smo vas upoznali s , aplikacijom koja olakšava komunikaciju i kontrolu svih različitih servisa za brzu komunikaciju putem naših računala i pametnih uređaja. Kako su programeri najavili, odličan početak aplikacije i podržani servisi značili su tek početak te je Franz već dobio nove dodatke.

Uz postojećih 14 internet servisa: Slack, WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, Telegram, Skype, Grape, ChatWork, HipChat, GroupMe, Google Hangouts, Steam, Gitter i Discord, sada možete povezati i MySMS, Flowdock, Mattermost, Rocket.Chat te DingTalk. Ono što je na našem području možda najzanimljivija novost jest Tweetdeck. Ovo je meni osobno najbolja značajka i ona koja me najviše iznenadila. Tweetdeck za razliku od ostalih podržanih aplikacija ne nudi samo komunikaciju u vidu dopisivanja i poziva, već puni pregled vaših Twitter računa. Twitter zaslon nudi vam pregled profila, naslovnice, aktivnosti, favorita, lista, korisnika i naravno Tweet inboxa. Kartice su poredane paralelno tako da na jednom zaslonu vidite sve relevantne aktivnosti, a možete ih razmjestiti po željama, kako vama odgovara. Možete prilagoditi pregled i notifikacije za svaku pojedinačnu karticu, a ljubitelje tamnih pozadina razveselit će mogućnost odabira crne teme.

Franz

Ažurirane su brojne druge aplikacije, dodane nove mogućnosti, ispravljene greške. Kroz Hangouts, na primjer, sada može ostvarivati i video pozive.

Opcije Franza su također obogaćene, a dodano je i 40 novi jezičnih prijevoda, među kojima je i hrvatski jezik.

Ako još niste, požurite, Franza i olakšajte život vašem računalu :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.