Francuski gigant dopunio bogatu Aldatinu zbirku

Racunalo.com foto

Pilot-projekt uspješno je završen te je ta tvrtka već započela koristiti modul G.O.L.D. Vocal na 50 Motorolinih dlanovnika, pomoću kojih će se posao obavljati glasovnim naredbama.

Taj brzorastući francuski trgovački lanac za upravljanje svojim skladištima od 2000. godine koristi programsku opremu G.O.L.D. Stock. Pomoću novog modula G.O.L.D. Vocal za dlanovnike unutar skladišta jednostavnije će se upravljati svježim, suhim i pokvarljivim proizvodima te morskim plodovima i svježom ribom. Time će se povećati prilagodljivost i financijska učinkovitost postojećeg skladišnog sustava.

Systeme U odabrao je Aldatin modul G.O.L.D. Vocal za dlanovnike iz sljedećih razloga:
• Aldatino rješenje za dlanovnike u skladu je s postojećim rješenjem koje je već u upotrebi u skladištima te tvrtke. To znači da tvrtka ne mora postupno zamjenjivati postojeću tehnologiju u skladištima prema svojoj trenutnoj strategiji zamjene strojne opreme ili dopunjavati postojeću investiciju kada se ukažu nove potrebe.
• Aldatin modul ne zahtijeva instaliranje vlastite strojne opreme te nije potrebno ni odabrati sustavnog integratora.
• Funkcionalnost multimodalnih dlanovnika omogućuje veću prilagodljivost te tvrtki daje mogućnost da sama otkrije mogu li se dlanovnici koristiti za podršku i drugih procesa u skladištima.
• Dlanovnici pri izvršavanju glasovnih naredbi ostvaruju stvarna povećanja učinkovitosti tako što ubrzavaju izvođenje rješenja te poboljšavaju njihovu ergonomiju. Provjereno poboljšavaju kratkoročnu i dugoročnu učinkovitost jer uključuju zaposlenike u radni proces na više razina.

Povijest francuskog trgovačkog lanca Systeme U seže u 1950. godinu, kada je pod prvobitnim nazivom Skupina Unico u 130 zadruga bilo udruženo 10.000 dobavljača. Prilagodili su se snažnom rastu hipermarketa te i sami postali akteri u velikom distribucijskom lancu. Danas je Systeme U, s 44 hipermarketa, 665 supermarketa i 145 trgovina, najposjećeniji među trgovinama u Francuskoj, a njegov tržišni udio iznosi 8,4 posto. Prihodi su 2007. godine iznosili 16,76 milijardi eura. Više informacija o trgovačkom lancu Systeme U možete pronaći na stranici .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.