Forum na koji se isplati svratiti – Vip forum

Fotografija članka: Forum na koji se isplati svratiti – Vip forum

Mnogi imaju pitanja i traže pomoć oko mobitela… svratite na mjesto na kojemu možete pronaći brojne odgovore

Oglas

Uvijek se trudimo odgovoriti što je moguće brže na vaše upite i komentare koje imate na naše članke. Ipak, komentara je nekada previše, a nas premalo da bi na sve stigli pravovremeno odgovoriti. Stoga, htjeli smo vam ovim putem preporučiti jedno mjesto na kojemu možete pronaći odgovore na brojna pitanja i mnogo više.

je zanimljiv projekt napravljen u zajednickom duhu gdje su trenutni Vip moderatori i razni online entuzijasti zajedno kreirali forum kako bi izgledom, sadržajem i funkcionalnošću odgovarao svima za lako korištenje.

Ono što je zanimljivo je da forum makar nosi Vipovo ime, nije mjesto na kojemu možete dobiti samo informacije o Vipovoj ponudi. Po postovima se može vidjeti da aktivni forumaši barataju informacijama i pregledom aktualnih ponuda praktički svih operatera, a neki veterani čak nisu ni Vipovi korisnici. Osim rasprave o tarifama i opcijama, forum ima i poseban dio rezerviran za uređaje gdje se mogu naći rješenja mnogih problema na koje ste mogli putem nabasati ;)

Da forum ne nosi samo fiktivno Vipovo ime, pokazuje i podatak da tamo nerijetko svrate i agenti zaposleni u službi za korisnike koji osim što odgovaraju na pitanja, također i moderiraju forum, odnosno drže raspravu na razini.

Ono što je bitno istaknuti je da forum nije službeno mjesto za davanje prigvora i prijavljivanje kvara. Imate li kakav komentar, prijedlog ili upit, slobodno svratite, ali nipošto ne očekujte rješenje ako vam je pukla veza ili vam je krivo zbrojen račun. Pisanje prigovora i pozivanje SZK ide i dalje redovnim putem.

Nama se forum jako svidio, a vi nam slobodno javite svoje dojmove :D
Nemojte se čuditi ako i naletite na koji izvor koji je pokrijepljen linkom na Računalo.com portal ;)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.