Forbesova lista najplaćenijih YouTubera

Fotografija članka: Forbesova lista najplaćenijih YouTubera

Forbes ima novu listu: koliko zarađuju najplaćeniji YouTuberi

Oglas

Već smo pisali o tome koliko zarađuje mlada i , a sada donosimo i listu koliko zarađuju najveći YouTuberi na toj mega popularnoj stranici. Forbesova lista nas može zapitati jesmo li na pravom radnom mjestu kada vidimo cifre koje zarađuju zvijezde. :)

Najgledaniji te onaj koji najviše zarađuje je i dalje  koji je u obrađenom razdoblju uprihodio 12 milijuna dolara. Na igrama zarađuje još jedan  YouTuber KSI koji  je uprihodio 4 milijuna dolara. Osim video igara i komedija, odnosno komični filmići su također dobar izvor prihoda i gledanosti. Na njima su Smosh i Fine Brothers uprihodili svaki 8,5 milijuna dolara. Jedan zanimljiv kanal je svakako onaj od Lindsey Stirling koja ga puni videima dok svira violinu. Njezin talent joj je donio 6 milijuna dolara.

Od YouTubea zarađuje i Michelle Phan koja doduše ne uploada toliko video snimke kao i prije. Ipak i dalje je zaradila pristojnih 3 milijuna dolara.

Kuhari i drugi zanimljivi talenti na dnu listu su dobili čak 2,5 milijuna dolara – svakako dobar iznos. Detaljniju listu možete vidjeti .

forbesova lista najgledanijih_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.