Flyshark 2 preklopna tipkovnica za tablete i smartfone na Kickstarteru

Fotografija članka: Flyshark 2 preklopna tipkovnica za tablete i smartfone na Kickstarteru

Flyshark 2 je vrlo elegantna preklopna tipkovnica koja se pojavila kao projekt za financiranje na Kickstarteru. Ovo je već druga generacija, a djeluje još ljepše i praktičnije.

Oglas

Tipkovnica se povezuje bežično preko Bluetooth veze s vašim mobilnim Android, iOS i Windows uređajima, a koja će vaš mobilni uređaj pretvoriti i u ono što je bez nje vrlo teško, a to je pravi mali radni stroj. Kažu i kako Flyshark 2 tipkovnica ima vrlo malu potrošnju.

Kažu kako može na čekanju izdržati i do godinu dana, za povremeno korištenje će izdržati oko 2 mjeseca, a za svakodnevno korištenje (dnevno 4-5 sati) otprilike 2 tjedna. Inače, tipkovnica se napuni za manje od 2 sata. Što se tiče izdržljivosti kažu kako će izdržati i oko 5 milijuna klikova. Hod svake tipke je oko 3,5 milimetara. Inače, tipkovnice će se prodavati po cijeni od 39$, a u ovoj Kickstarter kampanji ćete dobiti i poklone uz tipkovnice, a koji će vam itekako dobro doći.

U kompaniji tvrde kako su prve generacije ove tipkovnice prodali u 20.000 primjeraka i zadovoljni su, od druge generacije očekuju puno više. I vi se možete uključiti u u njihovu . Zatražili su 30.000$, a već su sakupili 23,539$, a preostalo je još 20 dana (dok smo ovo pisali).

Svakako pogledajte video niže gdje će vam dvije simpatične djevojke objasniti sve što trebate znati o Flyshark 2 tipkovnici :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Ovo nije jedini ovakav proizvod. Malo smo istražili i pronašli jednu sličnu preklopnu tipkovnicu koja se sklapa na malo drugačiji način, ali je isto vrlo mala i lagano prijenosna. Svidjet će vam se, pogledajte i ovaj video niže.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.