Flow: Microsoftov napad na IFTTT

Fotografija članka: Flow: Microsoftov napad na IFTTT

Microsoftu možda ne ide na polju hardvera (aka Lumie), ali zato šiša na području dobrih aplikacija

Oglas

Microsoft je na svom (kojeg je uskoro maknuo op.a.) objavio zanimljivu informaciju o dolasku nove aplikacije po imenu Flow. Nezanimljivo ime na prvu je privuklo pažnju mnogih zbog svog sadržaja: napredna automatizacija.

Microsoftu je cilj ponuditi sadržaj koji nudi i poznati IFTTT, ali za još korak više. Flow će tako objedinjavati 35 različitih usluga i pružatelja usluga koji će se moći automatizirati u potpunosti. Tako ćete osim do sada viđenih usluga, moći provoditi i razne radnje s OneDriveom, Wordom, Excelom, ali i Twitterom, Dropboxom, Google Diskom, Slackom i ostalima.

Spremanje svih tweetova u Dropbox, dodavanje to-do zadatka koji vam je šef poslao… sve bi to Flow mogao raditi automatski. Promijenila se datoteka u Dropboxu? Dobijte obavijest o tome.

Neki korisnici Microsoft Azure programa su već mogli iskusiti neke značajke ovog programa, a nama bi prema blogu trebao postati dostupan početkom ljeta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.