FLIR ONE termalna kamera u prodaji u Hrvatskoj

Fotografija članka: FLIR ONE termalna kamera u prodaji u Hrvatskoj

Nova se kamera prodaje pod sloganom “See The Heat”, a već smo je ranije vidjeli kako radi na CAT S60 pametnim telefonima. Od sada FLIR ONE u Hrvatskoj možete kupiti i kao posebni modul.

Oglas

Ono što prvo trebate znati je kako je FLIR ONE kamera kompatibilna s Android i iOS operativnim sustavima, tako da je možete spojiti kako na pametne telefone tako i na tablete. Na Androidu se spaja preko microUSB ulaza, a na iOS-u preko “Lightning” ulaza.

Kamera koristi posebnu MSX tehnologiju koja dodatno izoštrava prikaz termalne slike kako biste bolje prepoznali objekte različite topline. S kamerom možete snimiti termalnu fotografiju, ali i video, kako vam odgovara. Snimati možete u raznim uvjetima, ovisno i o jačino topline koju isijavaju objekti, na vama je da se poigrate mogućim opcijama.

Kamera je zanimljiva po tome što vidi ono što ljudsko oko ne može, a to je nevidljiva toplinska energija, što može biti vrlo korisno. Inače je vrlo mala, dimenzija je 72 x 26 x 18 milimetara i teška je teko 29 grama. Inače, prepoznaje temperaturni raspon od -20 do 120 stupnjeva Celzija, a bilježi promjene u temperaturi od samo 0,1 stupnja.

Kamera je odlična za gledanje u potpunom mraku ili kroz dim i maglu. Zato je najviše cijene spasilačke službe, ali i planinari i fizički aktivne osobe koje vrijeme vole provoditi u prirodi. Isto tako, korisna je i za poduzetnike koji više ne moraju nositi veliku opremu – za održavanje, u građevinarstvu, prilikom procjene energije. Atraktivna je za elektroničare i mehaničare. Kažu kako ima i zabavni karakter – ako imate kućnog ljubimca koji voli odlutati noću po dvorištu ili susjedstvu, pronađite ga uz pomoć termalne kamere.

Više detalja o FLIR ONE kameri možete pronaći na , a u prodaji je u ili prodajnim mjestima (Heinzelova 96 i Iblerov trg 2, Zagreb) po cijeni od 2.399,00 kuna.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.