Kako u praksi izgleda fleksibilni OLED ekran i koliko je izdržljiv?

Fotografija članka: Kako u praksi izgleda fleksibilni OLED ekran i koliko je izdržljiv?

Video koji ćete vidjeti u nastavku vrlo je zanimljiv, recimo drugačiji. Kako na fizičke udarce reagira fleksibilni OLED ekran, to morate vidjeti.

Oglas

Jedni od pionira “savitljivih” ekrana su južnokorejski LG i Samsung. Već su i najavljeni modeli koji će imati fleksibilni OLED ekran, a to su navodno LG G Flex i Samsung Galaxy Round, oba smartphonea. Da stvar bude bolje, najavljeni su i fleksibilni tableti, i to će biti zanimljivo vidjeti.

Fleksibilni OLED ekran

Ono što donosi nova OLED tehnologija je visoka rezolucija, ne trebaju pozadinsko osvjetljenje (kao npr. LCD) i mogu biti napravljeni od plastike, ne moraju biti od stakla. Upravo ih ova posljednja karakteristika čini posebnima, što ćete i sami vidjeti u video prilogu koji slijedi. Fleksibilni OLED ekran je i savitljiv i izdržljiv.

Ono što ćete vidjeti u nastavku nemojte nikako probati kod kuće. Ili ćete ostati bez ekrana na vašem smartphoneu, to radi samo na smartphoneima koji imaju fleksibilni OLED ekran :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.