Fleksibilni ekrani iz Samsunga promijenit će način na koji koristimo mobilne uređaje

Fotografija članka: Fleksibilni ekrani iz Samsunga promijenit će način na koji koristimo mobilne uređaje

O Fleksibilnim ekranima već smo pisali u nekoliko navrata. Samsung kao jedan od proizvođača prilično je glasan na tom području, a činjenica je kako će fleksibilni ekrani zaista donijeti revoluciju.

Oglas

Postoje i neki drugi tržišni igrači koji ih razvijaju, možda je najdalje u svemu tome otišao LG. Kako god bilo, fleksibilni ekrani će uskoro promijeniti način korištenja smartphonea i tableta, promijenit će se i sama korisnička sučelja na koje smo navikli.

Kao što možete vidjeti i na ovim slikama, čini se kako ćete ih moći savijati u svim smjerovima, “rolati” ih oko sebe, presavijati. Nije to sve, nego će se upravo zahvaljujući ovim inovacijama pojaviti i brojne nove aplikacije koje će koristiti upravo prednosti fleksibilnih ekrana.

Samsung navodno već razvija neke koje će se pojaviti u bliskoj budućnosti a koje će biti drugačije i zanimljive. Mogućnosti su neslućene, pokušajte samo malo razmišljati o ovome i pustiti mašti na volju, vidjet ćete da ćete i samo dobiti pregršt ideja.

Ono što je sigurno da u bliskoj budućnosti možemo očekivati mobilne uređaje s fleksibilnim ekranima. Neki stižu vrlo, vrlo brzo, možda čak i ove godine… :)

Fleksibilni ekrani iz Samsunga 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.