FingerLings Toy Baby Monkeys – simpatična interaktivna igračka na Cafago webshopu

Fotografija članka: FingerLings Toy Baby Monkeys – simpatična interaktivna igračka na Cafago webshopu

Tehnologija je sve prisutnija i u igračkama. Vaše će klince razveseliti razigrani majmunčić koji ovisno kako ga tretirate tako će se ponašati prema vama. Igračku smo pronašli na Cafago webshopu.

Oglas

Novi interaktivni beba majmunčić dolazi u više boja – crvena, plava, ljubičasta, crni, bijeli i zeleni. Igračka je koja će razveseliti vaše klince jer ova igračka jako voli zakačiti se na dječji prsti i čekati što ćete slijedeće napraviti. Ova simpatična igračka nalazi se na po vrlo simpatičnoj cijeni, maloj kao što je mali i ovaj majmunčić.

On će osjetiti kada ga pomilujete, a ovisno kako to napravite takvu će imati i reakciju. Kažu kako je vrlo radoznao i puno toga zna. Tako će treptati očima, okretati glavom, slati poljupce, mahati repom i te vam odgovarati na vaše reakcije na svom majmunskom jeziku. Posebno je zanimljivo ako ih imate više u različitim bojama i kada počnu zajedno pjevati :)

Dakle, ovaj će majmun reagirati na zvuk, pokrete i dodir. Možete ga objesiti i na rep, i na to će reagirati. Što vi budete bolji prema njemu i on će biti bolji prema vama. U svakom slučaju ovo je vrlo zanimljiva igračka. Odličan je za razvijanje dječje mašte, koordinaciju očiju i prepoznavanje boja, a također je koristan i oslobađanje od stresa, kako za klince tako i za roditelje :)

FingerLings Toy Baby Monkeys je namijenjen djeci uzrasta od 3 godine na više, a napaja se s četiri LR44 baterije. Dugačak je tek 13 centimetara i težak je tek 150 grama. Ovu smo tehnološki naprednu igračku pronašli na po sniženoj cijeni od 12,28$, no ako upišete kuponski kod “STT96” cijena će se spustiti na samo (kuponski kod vrijedi do 10. listopada.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.