Financijski izvještaji i poslovno planiranje za nefinacijaše

Fotografija članka: Financijski izvještaji i poslovno planiranje za nefinacijaše

Financijski izvještaji koncentrirani su izraz svih poslovnih odluka menadžmenta prezentiranih prema određenim računovodstvenim i izvještajnim standardima. Financijski izvještaji sažeto u brojkama govore javnosti i nama o našim uspjesima, trendovima, prošlosti i daju podloge za predviđanje budućnosti.
Trening je usmjeren da polaznicima na razini logike i bez prethodnog računovodstveno-financijskog obrazovanja: olakša razumijevanje i korištenje informacija u financijskim izvještajima, objasni proces nastajanja financijskih izvještaja, otkrije mogućnosti računovodstvenih informacija, ukaže na mogućnosti utjecaja na pokazatelje u financijskim izvještajima donošenjem ispravnih i pravovremenih poslovnih odluka, pomogne svim razinama upravljanja da u ovim kriznim i turbulentnim vremenima sigurno donose odluke u pravcu kontrole troškova, čuvanja likvidnosti i ostvarenja planiranih rezultata.

Poslovno planiranje je neizostavan alat za upravljanje, a važnost mu raste što su uvjeti poslovanja neizvjesniji. Trening ukazuje na koristi strateškog planiranja, implementaciju strategije u taktiku, izradu godišnjih planova i budžeta te operativnih planova. Iz sadržaja saznat će kako se sastavlja poslovni plan, razumjeti razlike i povezanost pojedinih planova, razumjeti kome i zašto trebaju poslovni planovi, tko sudjeluje u planiranju te kakve su uloge odgovornosti pojedinih sudionika i kako im omogućiti da s više znanja i samopouzdanja sastavljaju, analiziraju i kontroliraju svoje planove. Vrijedna spoznaja je mogućnost da planiranjem razumijemo što nam se događa te da predviđamo i izbjegnemo krizu na vrijeme, odnosno reagiramo pravim mjerama.
Cijena 1.400,00kn + PDV
Za sve dodatne informacije o treningu obratite se putem e-maila na

S.L.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.