Film Titanic u 3D prikazu 2012.

Fotografija članka: Film Titanic u 3D prikazu 2012.

Scenario prati bračni par u krizi koji se je ukrcao na znameniti putnički brod za vrijeme njegovog kobnog putovanja u travnju 1912.godine. Titanic Jamesa Cameron  iz 1997.  je ljubavna drama i film katastrofe.  Zahvaljujući nevjerojatnoj reklamnoj kampanji postaje mega popularan i osvaja 11 Oscara, i po mnogim procjenama do tada ostvaruje apsolutno najveću zaradu koju je neki film ostvario u više od sto godina sedme umjetnosti.

 

Danas u 2010. James Cameron tijekom razgovora s novinarima Kara Swisher i Walt Mossberg, na upit o mogućnosti dovođenja  njegove klasične ljubavne priče u 3D prikaz odgovara. "Mi ne razmišljam o tome, mi to radimo. Film će biti spreman za 100. godišnjicu katastrofe broda", rekao je Cameron prema CNET News. Na pitanje da li drugi blockbuster će biti obnovljeni s 3D prikazom kao što su Terminator, Cameron je skroman: "To ovisi.  Vidjeti ćemo koliko će biti potrošeno mjeseci i milijuna za Titanic.“

U nastavku pogledajte video intervju i ovu priču o 3D Titaniku:

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.