FillAnyPDF servis za ispunjavanje i potpisivanje dokumenata

Fotografija članka: FillAnyPDF servis za ispunjavanje i potpisivanje dokumenata
FillAnyPDF je besplatan on-line SSL šifrirani PDF editor koji omogućuje upload bilo koje datoteke u .pdf, PNG, JPG ili GIF formatu. Ne morate ništa učiniti na svom dokumentu u ovim oblicima, servis će sve učiniti za vas. Možete e-poštom povezati se s jednom ili više osoba za koje je obrazac namijenjen, a oni mogu otvoriti obrazac i ispunite ga  desno na stranici. Nije potreban download. FillAnyPDF omogućuje korisnicima upis izravno u dokument, dodavanje slika ili HTML markup, uređivanje dokumenata, i označavanje. Usluga prihvaća standardni ulaz rukopisa iz miša ili blok za pisanje tako da dokument ima realističan potpis na njemu. Bilo koji PDF obrazac se može koristiti, čak i ako nije "interaktivni".
Usluga kao što je  FillAnyPDF omogućava upravljanje ugovorima, poreznim obrascima i drugom dokumentacijom. Naravno, to je puno privatnih informacija koje prolaze Internetom, ali tvrtka kaže da su vaši podaci sigurni:
– Vaš račun i dokumenti su zaštićeni lozinkom, tako da nitko ne može pristupiti podacima, osim ako im vi ne date odobrenje. 
– Sve forme i podatci na stranicama su šifrirani s punim 128-bitnom SSL sigurnost.
– Naši serveri su smješteni u state-of-the-art objekatima i dodatno osigurani. Poslužitelji imaju viška hard diskova (RAID) i svakodnevno se vrši beck-up na poseban uređaj.
Svatko tko prikuplja potpise ili ispunjava obrasce pomoću FillAnyPDF.com stranice dobiti će na vremenu i olakšati će si posao.  FillAnyPDF osim što nudi mogućnost za slanje obrazaca putem veze e-pošte, HTML,  možete ugradili cijeli obrazac u HTML-u na vaše web stranice.

Servisni link:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.