FIFA 2010 World live on-line

Fotografija članka: FIFA 2010 World live on-line

Sve ove web stranice omogućiti će vam da sav svoj posao planirate prema rasporedu utakmica i pazite da ne propustite bilo koju od FIFA World Cup tekmi.

je strašan izbor za gledanje FIFA World Cup sa svim detaljima i najnovijim vijestima. Kvaliteta videa na UEFA je stvarno dobra za gledati utakmice. 
je također besplatan streaming za sve utakmice na internetu. Univision Futbol nudi detalje o FIFA World Cup sa poviješću  utakmica i profilima igrača.
još jedan je način da provjerite Svjetsko prvenstvo u nogometu uživo. Dostupan je na više jezika. Možete jednostavno gledati svijet Cup FIFA i zabavite se.
  ne pokriva sve utakmice, ali možete dobiti sve preostale pokrivenost i nadopune sa ESPN radio i ESPN mobile ili provjeriti njihov službeni Youtube kanal.
Za gledanje utakmica morate imati Windows Media Player koji se nalazi zasigurno instaliran na većini uredskih računala.

Ako ste pravi ljubitelj nogometnog prvenstva, sigurni smo sam da bi voljeli preuzeti kako bi sve bilo u stilu.

I još jedna poslastica od strane Firefox. i pogledajte o čemu se radi.

Dečki, uživajte nam,  i cure, koje vole nogomet. Ukoliko pronađeno nešto još zanimljivo vezano uz nogač svakako ćemo podijeliti sa vama.
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.