FERSEC Challenge 2017 – radionica o računalnoj sigurnosti

Fotografija članka: FERSEC Challenge 2017 – radionica o računalnoj sigurnosti

FERSEC Challenge je radionica na temu računalne sigurnosti koja će se održati krajem ožujka, u organizaciji studentske udruge EESTEC.

Oglas

Udruga je u suradnji s nekoliko tvrtki te Fakultetom elektrotehnike i računarstva organizirala FERSEC Challenge – Radionicu o informacijskoj sigurnosti, a koja će se održavati od 18. ožujka na FER-u te traje tjedan dana.

Radionica je zamišljena je tako da pokriva sve glavne dijelove informacijske sigurnosti. Cilj je naučiti studente korištenju osnovnih alata za ofenzivno i defenzivno testiranje aplikacija te računalnih sustava i mreža. Sastojat će se od predavanja na kojem će sudjelovati studenti te predavači iz industrije.

Na kraju će biti održano i natjecanje oblika CTF (Capture The Flag) u kojoj će studenti podijeljeni u timove moći primijeniti stečena znanja. CTF natjecanja su posljednjih godina postala jako popularna u svijetu te iz tog razloga organiziramo jedno i na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Prijave su otvorene za sve studente Sveučilišta u Zagrebu, a traju sve do 12.3.2017. u 23:59. Po završetku radionice, svi studenti će dobiti certifikat o sudjelovanju u radionici, koji će biti iznimna nadopuna njihovih životopisa, a pomoći će im u budućoj karijeri.

Više o radionici možete saznati na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.