Ferrari by Logic3 Cavallino T350 slušalice i Scuderia FS1 Bluetooth Speaker postolje

Fotografija članka: Ferrari by Logic3 Cavallino T350 slušalice i Scuderia FS1 Bluetooth Speaker postolje

Ferrari by Logic3 proširuje svoju premium audio kolekciju novim slušalicama s Bluetooth Speaker postoljem. Svi znate tko je Fferrari u automobilskom svijetu, a tu su vrhunsku kvalitetu prenijeli i u audio svijet.

Oglas

Logic3 sa zadovoljstvom najavljuje 2 nova modela u Ferrari by Logic3 audio kolekciji. Kombinirajući prepoznatljiv Ferrari izgled I vrhunsku tehnologiju, nove slušalice ponosno ističu svoju suradnju s Ferrari brandom.

Stefano Saporetti, Direktor licenciranja u Ferrariu, kaže “Posljednja serija slušalica u Ferrari by Logic3 kolekciji je odraz naše karakteristične predanosti perfekcionizmu, osobnosti, performansama I kvaliteti. Nove Logic3 slušalice nude spoj svega navedenoga te će zadovoljiti sve Ferrari entuzijaste I audiofile.’’

Dugo očekivana Cavallino T350 serija slušalica nudi vrhunsku kvalitetu zvuka s tehnologijom eliminacije šuma uz zadržavanje svih ključnih parametara zvuka za besprijekoran audio doživljaj.

Cavallino T350 slušalice

• Luksuzan dizajn inspiriran našim automobilima, presvučene podatnom janjećom kožom I vrhunska završna obrada
• Masivni metalni okvir I kućište za trajnost I pouzdanost u svim uvjetima

Scuderia FS1 Bluetooth Speaker postolje crpi inspiraciju iz Scuderia Ferrari racing teama te GT dizajna zavodljivih I vrlo prepoznatljivih linija.

Scuderia FS1 Bluetooth Speaker postolje

• Class HD Technology s naprednim DSP za moćne performance, najviša razima audio kvalitete
• Izvanserijski zvuk uz kompaktan dizajn
• Bluetooth spajanje za Apple, Android i Windows uredjaje

Ashvin Patel, Logic3 CEO kaže, “Ponosni smo na naša 2 nova modela u Ferrari by Logic3 kolekciji. Suradnja s vodećim audio dizajnerima I Ferrari timom je rezultirala modelima koji slave Ferrariev stil I tehničku perfekciju.’’

Ferrari by Logic3

Logic3 ponosni je proizvodjač vrhunske audio opreme po pristupačnim cijenama. Želja za spajanjem izvanserijske audio opreme I besprijekornog dizajna je rezultirala našom suradnjom s Ferrari timom. Vjerujemo da proizvodimo nešto zaista posebno I uvijek ćemo tome stremiti.

Performanse I kvaliteta su karakteristike svega što Ferrari čini. Njihovi proizvodi su odraz želje za najboljim u životu. Ferrari je prepoznao našu ambiciju I posvećenost onome što radimo, a to je audio izvrsnost.

Kako bismo pretočili ovakav pristup u svakodnevni život, Logic3 je angažirao neke od najboljih audio stručnjaka koji su predano I strašću sjedinili našu provjerenu audio kvalitetu I prepoznatljivo Ferrari naslijedje. Ferrari tim je bio uključen u svaku razvojnu fazu našeg proizvoda, osiguravajući karakteritičan stil, dizajn, ponos I osobnost u svakom milimetru Ferrari by Logic3 kolekcije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.